Sr. Systeem Architect

On Time Engineers zoekt een (Sr.) Systeem Architect. Ben jij een doorgewinterde systeem architect met passie voor fysica? Heb jij een passie voor technische uitdagingen en wil je deel uitmaken van een bevlogen team?

Be On Time en reageer snel nu de vacature nog beschikbaar is!

 

Over de functie

Als Systeem Architect vorm je samen met de projectleider de kern van elk project. Je bent verantwoordelijk voor de techniek en hebt een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid bij de invulling en uitvoering.

Je overziet en managet het project van het inventariseren van de klantwens tot en met de oplevering. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van systeemconcepten, maar ook voor de realisatie van de gekozen oplossing en de validatie ervan. Het is jouw uitdaging om de inhoudelijke verbinding te realiseren tussen de systeemeisen, het systeemconcept en de systeemintegratie.

Jij verstaat de taal van de klant en vertaalt deze naar oplossingen, samen met je collega’ s. Je zorgt voor een goede communicatie met de opdrachtgever. Daarnaast vervul je ook een leidende, motiverende en coachende rol om te zorgen voor cohesie binnen het projectteam.

 

Je beschikt over de volgende competenties

 • Een relevante technische WO opleiding, bij voorkeur technische natuurkunde;
 • je hebt minimaal 5 jaar werkervaring;
 • je bent een teamspeler en zoekt verantwoordelijkheid;
 • je bent ondernemend, creatief, een partner voor klanten en bent realisatie gericht;
 • je vindt samenwerken leuk;
 • je bent zelfbewust en zelfsturend.

 

We bieden

 • Marktconforme salariëring en flexibele arbeidsvoorwaarden;
 • Een functie binnen een sterk dynamisch, groeiend en innovatief bedrijf;
 • Uitdagende multidisciplinaire projecten met sterke teamwerk element;
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding;
 • Prettige, informele werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief.

Je maakt deel uit van een groeiend en innovatief bedrijf. Ondernemend en vol overgave zetten de slimste engineers zich in voor technisch complexe projecten. In multidisciplinaire teams nemen ze de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat het systeem werkt. Dit biedt jou veel uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever ontwikkelt en realiseert hightech systems voor uiteenlopende markten, van semicon equipment en analytische instrumentatie tot medische technologie en algemene machinebouw. Ze zijn een high-end technologie leverancier met op dit moment 500 techneuten uit verschillende engineering disciplines.

 

Solliciteren

Heb je na het lezen van onze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06 – 196 229 44. Mailen kan ook naar recruitment@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Bij een voldoende match zullen wij binnen twee werkdagen contact met je opnemen.