On Time Engineers is op zoek naar een Senior Test Engineer voor onze opdrachtgever in omgeving Arnhem/Nijmegen. Ben jij een ervaren testprofessional die het niet schuwt om zelf ook de handen uit de mouwen te steken? Ben je bereid een functie te bekleden waarin het borgen van veiligheid, betrouwbaarheid en het correct functioneren van producten je hooftaak is? Ja?

Be On Time en reageer snel nu de vacature nog beschikbaar is! Deze functie is geen detachering of een tijdelijk project, je krijgt direct een contract van onze opdrachtgever. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen en het proces voor beide partijen zo vloeiend mogelijk te laten verlopen.

 

Over de functie

Als Senior Test Engineer bekleed je een veelzijdige rol binnen een groeiend bedrijf gericht op de ontwikkeling en productie van medisch hoogwaardige technische systemen. In deze rol ben je samen met je collega’s een belangrijke schakel in de productontwikkeling. Je gaat werken binnen een ervaren team en rapporteert aan de Team Lead Test Engineering.

Je krijgt te maken met een divers takenpakket en multidisciplinaire samenwerkingen met collega’s van de afdelingen Research & Development (R&D) en Life Cycle Development (LCD). Je helpt vanuit je rol als Senior Test Engineer bij het borgen van de veiligheid, betrouwbaarheid en het correct functioneren van medische producten. Samen met het projectteam ben je verantwoordelijk voor de verificatie en validatie van nieuwe producten en verbeteringen van bestaande medische apparatuur. Hiervoor schrijf je testspecificaties, die je samen met collega’s ten uitvoer brengt, waarna je de resultaten analyseert en vastlegt in een testrapport. Je krijgt in je werk o.a. te maken met geldende normen, richtlijnen en regelgeving voor medische apparatuur, maar ook met thema’s als gebruiksvriendelijkheid, meetnauwkeurigheid en levensduur.

 

Wat ga je doen

 Het analyseren, interpreteren en rapporteren van testresultaten;
 Het deelnemen aan risicoanalyses;
 Het rapporteren van de voortgang van deze activiteiten;
 Het schrijven, bijhouden en up-to-date houden van de Verificatie en Validatie procedures;
 Het schrijven en mede uitvoeren van testspecificaties;
 Het reviewen van product requirements, testspecificaties en -rapporten van collega’s;
 Het coördineren van de activiteiten binnen Test Engineering.

 

Functie eisen

 Minimaal een afgeronde (technische) HBO opleiding;
 3+ jaar ervaring met verificatie en validatie werkzaamheden, bij voorkeur in een gereguleerde omgeving;
 Zwaartepunt ligt op hardware/elektronica en mechanisch testen;
 Kennis van en ervaring met het schrijven van test definities/plannen en test rapportages is een must;
 Ervaring met test design op basis van requirements en risico’s;
 Ervaring met medische apparatuur en geldende wet- en regelgeving (bijv. ISO 14791) is een sterke pré;
 Bedreven in het uitvoeren van statistische analyses;
 Excellent gebruik van Engelse taal in woord en geschrift is een must;
 Je bent analytisch, zorgvuldig, zelfstandig en kunt complexe zaken helder communiceren;
 Je beschikt over uitstekende schriftelijke- en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden in Nederlands en Engels.

 

Onze opdrachtgever biedt

 Een aantrekkelijke salaris;
 Direct een contract in loondienst van onze opdrachtgever (direct een vast contract is bespreekbaar);
 Fulltime werkweek van 38 uur;
 Een competitief arbeidsvoorwaardenpakket dat is afgestemd op je competenties en ervaring;
 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 CAO Metalektro;
 Aantrekkelijke woon-werk vergoeding;
 Veel doorgroeimogelijkheden;
 Aantrekkelijke pensioenregeling;
 Een open, collegiale werksfeer.

Je komt te werken binnen een dynamisch bedrijf met de meest uitdagende en technisch complexe projecten. Daarbij krijg je de kans om in een enthousiast en ondernemend team te werken aan je eigen ontwikkeling.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een internationale organisatie met passie voor ontwikkeling en levering van veilige en innovatieve producten en diensten op het gebied van Medical Devices. Ze willen de lat hoger leggen en daardoor betere standaarden creëren in het internationale veld van reiniging en desinfectie van medisch apparatuur. Het uiteindelijke doel is een infectievrije behandeling voor patiënten.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.

Choose File