Service- en Werkplaatsmonteurs gezocht!

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Heerhugowaard op zoek naar meerdere Service- en Werkplaatsmonteurs. Omdat het bedrijf door heel Nederland vestigingen heeft, zijn we op zoek naar kandidaten uit Noord-Brabant, Utrecht en Zuid-Holland. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging bij een dynamisch bedrijf, die jarenlange kennis en expertise heeft van transportbanden? Vind je het leuk om de brug te vormen tussen de klant en de interne afdelingen binnen je organisatie waarbij je in contact staat met diverse eindklanten? Zoja…

Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is. Voor deze functie krijg je DIRECT een contract van onze opdrachtgever en is het geen detachering of een tijdelijk opdracht. Ons doel is om je bij elkaar te brengen met dit innovatieve bedrijf en de procedure zo soepel mogelijk te laten verlopen!

 

Over de functie van Servicemonteur

Als Servicemonteur ben je bezig met het monteren, repareren en tijdloos maken van proces- en transportbanden bij klanten in de eindgebruikers markt, zodanig dat werkzaamheden (met inachtneming van geldende veiligheidsvoorschriften en vereiste kwaliteit) worden uitgevoerd en een optimale service wordt bewerkstelligd. Daarnaast onderhoud je en optimaliseer je de contacten met bestaande klanten door het geven van productinformatie en adviseer je ten aanzien van de beste passende transportbanden.

 

Over de functie van Werkplaatsmonteur

In de productievestiging in Numansdorp vinden de werkzaamheden voor de productie van rubber  en kunststof proces- en transportbanden plaats. Jouw taak is om deze werkzaamheden te verrichten in een team van ongeveer zes mensen. De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 16.00 uur. Daarnaast ga je op termijn  deelnemen aan een consignatiedienstregeling voor storingen buiten kantoortijden. Je zult in een opleidingsplan kunnen groeien tot een Servicemonteur, die zowel in de werkplaats als op klantlocatie werkzaamheden kan verrichten.

 

Functie wensen

Bij voorkeur een afgeronde MBO opleiding Werktuigbouwkunde of een aanverwante technische richting;
Starters zijn van harte welkom!
In bezit van rijbewijs;
Ervaring in de technische branche;
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt;
Je bent klantvriendelijk en dienstverlenend en denkt daarbij altijd in mogelijkheden;
Je kunt zelfstandig werken, voelt je verantwoordelijk voor een klus en je bent flexibel qua werktijden;
Als een klus om half vijf nog niet af is dan vind je het geen probleem om het nog even af te maken;
Voor de Servicemonteur rol geldt: ook storingsdienstenhoren bij het vak en samen met je collega’s wissel je deze diensten af.

 

Wat biedt onze opdrachtgever?

Een uitdagende technische functie bij een internationaal leidende organisatie. De kans om te werken met een breed productportfolio en gevarieerde klanten. Veel contacten, zowel intern met bijvoorbeeld serviceplanning en dergelijke als met eindklanten. Uitgebreide product- en materialentraining. Naast een uitdagende, afwisselende en verantwoordelijke baan in een uitstekende werksfeer biedt onze opdrachtgever je het volgende:

DIRECT een contract van onze opdrachtgever;
Een aantrekkelijk salaris met doorgroeimogelijkheden;
Voor de Servicemonteur een salaris tot € 3000 bruto per maand, exclusief vakantiegeld;
Auto van de zaak voor Servicemonteurs;
8% vakantietoeslag
13’de maand;
25 vakantiedagen + 9 ADV;
Sportabonnement;
Overuren worden uitbetaald.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is van oudsher gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop, distributie en serviceverlening van proces- en transportbanden en neemt op de wereldmarkt een leidende positie in. Vanuit een vijftiental basis productgroepen levert het bedrijf diverse eindproducten voor een groot aantal marktsegmenten aan eindgebruikers en OEM’s, variërend van de voedingsmiddelenindustrie, distributie en landbouw tot chemie.

De organisatie heeft vestigingen in Europa, de Verenigde Staten en Azië met 2500 medewerkers, waarvan circa 350 in Nederland. In Nederland zijn ze gevestigd Heerhugowaard en daarnaast zijn er vestigingen in Drachten, Twello, Eindhoven en Numansdorp.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.