On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Arnhem e.o. op zoek naar een Servicemonteur.
Wil jij werken aan de modernste beveiligingsmaatregelen op het gebied van inbraak, camera, ontruiming, en toegangscontrolesystemen? Wil je onderdeel zijn van een hecht team van monteurs bij een gezond, groeiende organisatie bestaande uit 70 enthousiaste collega’s? Zoja…

Be On Time en reageer snel nu de vacature nog beschikbaar is! In deze functie kom je direct in (vast) loondienst bij onze opdrachtgever. Het is dus geen detachering of een tijdelijke baan. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen en de procedure zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Over de functie

Als Servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig onderhouden en oplossen van storingen aan beveiligingssystemen. Het uitvoeren van herstelwerkzaamheden aan deze beveiligingssystemen behoort ook tot een van je belangrijkste taken.
Je hebt veel contact met klanten en weet na een inventarisatie van de klachten en wensen, een storing met jouw technische kennis op te lossen.

 

Wat vraagt onze opdrachtgever?

 Affiniteit met Elektrotechniek (door opleiding en/of werkervaring);
 Een diploma of certificaat MBV (Monteur Beveiligingsinstallaties) en/of een TBV (Technicus Beveiligingsinstallaties is een pré (of bereid dit te behalen);
 Enkele jaren ervaring met service en onderhoud aan beveiligingssystemen is een pré;
 Kennis van inbraakpanelen (Galaxy, ATS) en CCTV systemen is een pré;
 Service gericht en houdt van een uitdaging;
 Goede communicatieve vaardigheden;
 Bereid om zich te ontwikkelen d.m.v. opleidingen en producttrainingen;
 In het bezit is van een rijbewijs B.

 

Wat biedt onze opdrachtgever?

Onze opdrachtgever biedt je een uitdagende functie in een dynamische, representatieve werkomgeving. Er wordt op een professionele manier samengewerkt in een no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert. De organisatie biedt voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.
Je krijgt de gelegenheid om op eigen creatieve en innovatieve wijze vorm te geven aan deze functie. Uiteraard hoort bij deze functie een competitief arbeidsvoorwaardenpakket bestaande uit de volgende componenten:

 Een aantrekkelijke salaris;
 Direct een (vast) contract in loondienst van onze opdrachtgever;
 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 Auto van de zaak (kosteloos gebruik voor woon-werk afstand en uiteraard voor klantenbezoek);
 Telefoon en een laptop;
 Een goede pensioenregeling;
 Een projectmatige, afwisselende en verantwoordelijke functie.

 

Over onze opdrachtgever

Iedere minuut vindt er in Nederland een woninginbraak plaats. Een inbraak heeft, net als een brand een grote impact en is altijd een traumatische ervaring. Onze opdrachtgever is met ruim 35 jaar ervaring en 70 enthousiaste medewerkers een landelijk werkend expert op het gebied van beveiligingsoplossingen. De organisatie adviseert, installeert en beheert veiligheidsmaatregelen voor zowel particulieren als bedrijven. Als specialist bieden ze niet alleen de beste beveiligingsproducten en diensten maar denken ze ook actief met de klant mee over de meest effectieve oplossing voor ieder situatie.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.

Choose File
Bedankt! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps, er ging iets fout. Probeer het opnieuw.