Software Engineer (C#/ASP.NET)

On Time Engineers is op zoek naar een Software Engineer (C#/ASP.NET) voor onze opdrachtgever in Nijmegen e.o. Kan jij technische verantwoordelijkheid aan? Vind je het leuk om nieuwe software te ontwikkelen? Is werken in een multidisciplinair team met o.a. software testers en software architecten echt iets voor jou? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Be On Time en reageer snel nu de vacature nog beschikbaar is!

 

Over de functie

Als Software Engineer heb je een breed takenpakket met veel technische verantwoordelijkheden. De ontwikkelingstrajecten bij onze opdrachtgever zijn gericht op het ontwikkelen en/of verbeteren van complex, technisch, medisch apparatuur in zowel software als hardware.

Daarom is het noodzakelijk nieuwe technologieën en ontwerpmethoden toe te passen. Je gaat o.a. software ontwikkelen die met machines communiceert. Je bent binnen projecten technisch verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe software en ook voor het onderhouden van bestaande software. Je komt te werken in een multidisciplinair team (o.a. software testers, software architecten). Je werkt aan één project, maar stemt ook zaken af met andere projecten.

 

Functie eisen

Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding richting (Technische) Informatica (of elektrotechniek, industriële automatisering);
Je hebt kennis en ervaring met C# (ASP.NETCore), MySQL en Angular;
Ervaring met de normen IEC62304, ISO 14971 en ISO 13485 is een pré;
Je bent analytisch, probleemoplossend ingesteld en werkt gestructureerd;
Je bent bewust van je verantwoordelijkheden en bent stressbestendig;
Je bent communicatief vaardig, prettig in de omgang en flexibel;
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Wij bieden

Een aantrekkelijke salaris;
Een contract bij On Time Engineers waarna je overstapt naar onze opdrachtgever (let wel, je salaris bepaal je samen met onze opdrachtgever en de secundaire arbeidsvoorwaarden blijven gelijk);
Fulltime werkweek van 38 uur;
Een competitief arbeidsvoorwaardenpakket dat is afgestemd op je competenties en ervaring;
27 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
CAO Metalektro;
Aantrekkelijke woon-werk vergoeding;
Een projectmatige, afwisselende en verantwoordelijke functie;
Een open, collegiale werksfeer.

Je komt te werken binnen een dynamisch bedrijf met de meest uitdagende en technisch complexe projecten. Daarbij krijg je de kans om in een enthousiast en ondernemend team te werken aan je eigen ontwikkeling. Buiten de uitdagende projecten vind je bij onze opdrachtgever een open en leuke werksfeer.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een internationale organisatie met passie voor ontwikkeling en levering van veilige en innovatieve producten en diensten op het gebied van Medical Devices. Ze willen de lat hoger leggen en daardoor betere standaarden creëren in het internationale veld van reiniging en desinfectie van medisch apparatuur. Het uiteindelijke doel is een infectievrije behandeling voor patiënten.

 

Solliciteren?  

Heb je na het lezen van onze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06 – 196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Bij een voldoende match zullen wij binnen twee werkdagen contact met je opnemen.