Software Engineer

On Time Engineers is per direct op zoek naar een Software Engineer voor onze opdrachtgever in Helmond. Vind je het leuk om klant specifieke oplossingen te ontwikkelen en je eigen ontwerp ook daadwerkelijk geproduceerd zien worden? Ben je bereid om een centrale rol te spelen in  alle engineering projecten? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Be On Time en reageer snel nu de vacature nog beschikbaar is! In deze functie kom je direct VAST in loondienst bij onze opdrachtgever. Het is dus geen detachering of een tijdelijke baan. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen.

 

Over de functie

Als Software Engineer speel je een centrale rol in alle engineering projecten. Vanuit je technische kennis ben je in staat om complexe software te ontwikkelen en deze samen met één of meerdere collega’s uit het team om te zetten naar succesvolle en maakbare producten.

Je profiel:

Creatief, innovatief en communicatief;
Ondernemende persoonlijkheid die het bijdragen aan bedrijfsgroei als een uitdaging ziet;
Teamspeler!

 

Functie eisen

Minimaal een HBO Elektrotechniek of gerelateerde opleiding binnen Engineering;
Gedreven in het programmeren in C, C++ of C#;
Ervaring in het programmeren van microcontrollers (bij voorkeur ARM);
Begrijpt de structuur van HAL-, Driver- en API-Lagen;
Globale kennis van seriële data-protocollen zoals PROFIBUS;
Uitwerken van PCB schema’s;
Kan gestructureerd omgaan binnen revisiebeheer.

 

Onze opdrachtgever biedt

Een aantrekkelijke salaris;
Direct een vast contract in loondienst van onze opdrachtgever;
Een competitief arbeidsvoorwaardenpakket dat is afgestemd op je competenties en ervaring;
27 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
CAO Metalektro;
Aantrekkelijke woon-werk vergoeding;
Een projectmatige, afwisselende en verantwoordelijke functie;
Een open, collegiale werksfeer.

Je komt te werken binnen een dynamisch bedrijf met de meest uitdagende en technisch complexe projecten in de regio. Daarbij krijg je de kans om in een enthousiast en ondernemend team te werken aan je eigen ontwikkeling. Buiten de uitdagende projecten vind je bij onze opdrachtgever een open en leuke werksfeer.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een contract-ontwikkelaar en toeleverend producent van modules en systemen aan OEM’s. Ontwikkelen, produceren en assembleren gebeurt onder 1 dak waardoor informatie uitwisseling en kennisdeling optimaal is, met alle voordelen voor de klant.

De organisatie biedt in-house applicatie expertise onder andere op het gebied van doseren, koelen, verwarmen, positioneren en ontwerp van frames en covering. Men levert aan diverse marktsegmenten en produceert in kleine tot middelgrote series.

 

Solliciteren?  

Heb je na het lezen van onze vacature nog vragen of heb je interesse om e solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06 – 196 229 44. Mailen kan ook naar recruitment@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Bij een voldoende match zullen wij binnen twee werkdagen contact met je opnemen.