Software Engineer PLC/CoDeSys

On Time Engineers is op zoek naar een Software Engineer PLC/CoDeSys voor onze opdrachtgever in Nijmegen e.o. Vind je het leuk om nieuwe technologieën en ontwerpmethoden toe te passen? Wil je binnen projecten verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van nieuwe en bestaande software? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Be On Time en reageer snel nu de vacature nog beschikbaar is!

 

Over de functie

Als Software Engineer PLC/CoDeSys heb je een breed takenpakket met veel technische verantwoordelijkheden. De ontwikkelingstrajecten bij onze opdrachtgever zijn erop gericht complexe medische apparatuur (zowel software als hardware) te ontwikkelen en/of te verbeteren. Hierbij kan het noodzakelijk zijn om nieuwe technologieën en ontwerpmethoden toe te passen.

Je bent, binnen projecten, technisch verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe en het onderhouden van bestaande software. Daarnaast lever je support aan collega’s en externe partijen bij inhoudelijke vragen.

Met jouw software- en technologische vakkennis lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van deze producten binnen de software development afdeling. De doorlooptijden van de ontwikkel- en verbeterprojecten variëren afhankelijk van de omvang en de complexiteit van de applicaties. Doorgaans werk je in een team aan één project en stem je zaken met andere projecten af.

 

Functie eisen

Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding richting Technische Informatica of een vergelijkbare opleiding;
Enkele jaren werkervaring in technische automatiseringssystemen;
Kennis en ervaring met object georiënteerd programmeren van PLC systemen met CoDeSys;
Je bent een teamspeler, analytisch en bent probleemoplossend ingesteld;
Ervaring met de normen IEC62304, ISO 14791 en ISO 13485 is een pré;
Je beschikt over goede schriftelijke- en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en Engels;
Interesse voor elektronica is een pré.

 

Wij bieden

Een aantrekkelijke salaris;
Een contract bij On Time Engineers waarna je overstapt naar onze opdrachtgever (let wel, je salaris bepaal je samen met onze opdrachtgever en de secundaire arbeidsvoorwaarden blijven gelijk);
Fulltime werkweek van 38 uur;
Een competitief arbeidsvoorwaardenpakket dat is afgestemd op je competenties en ervaring;
27 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
CAO Metalektro;
Aantrekkelijke woon-werk vergoeding;
Een projectmatige, afwisselende en verantwoordelijke functie;
Een open, collegiale werksfeer.

Je komt te werken binnen een dynamisch bedrijf met de meest uitdagende en technisch complexe projecten. Daarbij krijg je de kans om in een enthousiast en ondernemend team te werken aan je eigen ontwikkeling. Buiten de uitdagende projecten vind je bij onze opdrachtgever een open en leuke werksfeer.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een internationale organisatie met passie voor ontwikkeling en levering van veilige en innovatieve producten en diensten op het gebied van Medical Devices. Ze willen de lat hoger leggen en daardoor betere standaarden creëren in het internationale veld van reiniging en desinfectie van medisch apparatuur. Het uiteindelijke doel is een infectievrije behandeling voor patiënten.

 

Solliciteren?  

Heb je na het lezen van onze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06 – 196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Bij een voldoende match zullen wij binnen twee werkdagen contact met je opnemen.