Een kennismaking bij On Time Engineers draait om jou en je ambities! Naast een persoonlijk welkom krijg je gedetailleerde informatie over wie we zijn en wat we doen. Daarna zoomen we in op onze opdrachtgevers, hun projecten en vooral hoe we met ze samenwerken.

In de meeste gevallen spreken we onze kandidaten op locatie van onze opdrachtgever. Aansluitend aan dit gesprek, krijg je ook een rondleiding. Dat laatste is uniek want zo krijg je een goed beeld van je toekomstige werkplek!

Na contact met On Time Engineers krijg je alle informatie over de functie en onze opdrachtgever. Het is vanzelfsprekend, dat je de gewenste ruimte en tijd krijgt om de informatie te laten bezinken.

Wanneer je nieuwsgierig bent geworden, organiseren we een kennismaking op locatie van onze opdrachtgever. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op de functie en krijg je een rondleiding.

Wanneer je interesse hebt in een vervolg, krijg je een tweede gesprek met de opdrachtgever. Tijdens dit gesprek maak je kennis met je toekomstige collega's en je manager.

Wanneer jij en onze opdrachtgever positief zijn, is de baan van je leven nog maar 1 stap verwijderd! Je ontvangt een aantrekkelijke aanbieding!

En dan is het zover en maak je de Step UP van je carrière!Welkom bij On Time Engineers!