Sr. Scrum Master

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Eindhoven op zoek naar een ervaren Scrum Master. Wil je werken aan de beste sorteersoftware ter wereld bij een hoog aangeschreven technologisch bedrijf? Ben je een ervaren coach en help je graag aan het bouwen van zelfsturende software teams? If so…

Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is. Let wel, dit is geen detachering of tijdelijk werk. Voor deze functie krijg je direct een aanbieding van onze opdrachtgever! Ons doel is om je bij elkaar te brengen met dit bedrijf en de procedure zo soepel mogelijk laten verlopen!

 

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, ervaren en coachende Scrum Master die in een energieke Scrum organisatie wil werken aan de beste sorteersoftware ter wereld. De software teams maken real-time kritische software voor machines. Jouw missie is om deze teams zo effectief en best mogelijk te laten werken met het doel om zo snel mogelijk werkende software te leveren voor de machines van hun eindklanten.
Als coach help jij de teams om te zorgen dat deze optimaal samenwerken met de Product Owner, Systeem Testers, Support Engineers en de rest van de organisatie. Binnen de organisatie werk je samen met een collega Scrum Master en weten jullie wat de uitdagingen zijn bij het iteratief ontwikkelen van high-tech software voor machines.

 

Functie wensen

Minimaal 3+ ervaring als Scrum Master binnen een high-tech omgeving;
Passie voor je vak;
De vaardigheid om twee teams te coachen in het iteratief ontwikkelen van high-tech software;
Ervaring om teams en een organisatie naar een hoger niveau te krijgen;
Een proactieve en resultaatgerichte werkhouding;
Een drive om continu te willen verbeteren; jezelf, jouw teams en de rest van de organisatie;
Prima communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
Kennis van high-tech software ontwikkeling en test automation voor software ontwikkeling is een pré;
Kennis van machine vision of sorteer technologie is wenselijk maar geen must.

 

Wat biedt onze opdrachtgever?

Een aantrekkelijk salaris op basis van ervaring;
Persoonlijke eindejaar bonus;
26 vakantiedagen;
Een goed pensioen;
Flexibele werktijden waarbij je deels ook vanuit huis kunt werken;
Volop ontwikkelmogelijkheden in een high-tech omgeving;
Een team van gedreven collega’s binnen een prettige en informele werksfeer;
Vrijdagmiddagborrels en andere leuke activiteiten.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een dynamische en vooruitstrevende ontwikkelaar van sorteersoftware.
Door nauw samen te werken met leveranciers van camera’s, verlichting en computers garanderen zij dat hun oplossingen beschikken over de beste software en hardware die op de markt verkrijgbaar is en dat de gebruikte technologie geoptimaliseerd is voor specifieke vereisten. De organisatie bestaat uit zo’n 65 slimme engineers die voortdurend bezig zijn met onderzoek en ontwikkeling om te verzekeren dat hun beoordelingstechnologie de best mogelijke resultaten oplevert voor hun klanten.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.

Choose File
Bedankt! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps, er ging iets fout. Probeer het opnieuw.