Systeembeheerder

On Time Engineers zoekt een Systeembeheerder voor Eindhoven omgeving. Onze opdrachtgever is een hightech projecten bureau die in-house projecten uitvoert op hoog niveau met 600 medewerkers door het hele land. Je klanten zijn dus je directe collega’s, wetende hardware en software engineers. Wegens uitbreiding zoeken we een Systeembeheerder die in die vestiging (met 120 collega’s) kapitein wordt op zijn/haar eigen schip. Hoofdkantoor is gevestigd in Enschede en de IT-afdeling is daar gestationeerd alleen is er nu iemand nodig die alles gaat organiseren en vanaf nu gaat sturen vanuit de vestiging in Best.

Durf jij deze mooie uitdaging aan? Werk jij zelfstandig en lijkt het je een uitdaging om locatieverantwoordelijk te zijn voor de ICT-omgeving in Best? Ben je proactief, communicatief vaardig en heb je passie voor je vak? Be On Time en reageer snel nu de vacature nog beschikbaar is!

 

Over de functie
Als Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheren van werkstations, randapparatuur en software. Je beheert bestaande en nieuwe werkplekken en bent betrokken bij migratietrajecten.

Op je eigen vestiging ben je het aanspreekpunt voor problemen, verzoeken en klachten van eindgebruikers met betrekking tot de werkplek hard- en software. Je bent de troubleshooter en handelt de problemen af. Je bent het eerste aanspreekpunt voor meer dan 100 medewerkers. Samen met het ICT-team op de hoofdlocatie in Enschede ben je verantwoordelijk voor de totale ICT-omgeving.

Tevens ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van en zorgdragen voor o.a. de locatie systeemdocumentatie en voorraadbeheer. Hierbij onderhoud je contact met de leverancier. Tot slot behoort het uitvoeren van periodieke inventarisatie van werkplekken en het monitoren van het gebruik tot jouw taken. Ook het beheren van software behoort tot jouw verantwoordelijkheden.

 

Wat vragen we?

Als persoon ben je proactief, communicatief vaardig en heb je passie voor je vak. Verder vragen we:

 Afgeronde hbo-opleiding richting ICT;
 Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 Ruime kennis van Microsoft Office 2016/2013 en Windows 10/7;
 Communicatieve vaardigheden en een proactieve, klant- en resultaatgerichte instelling;
 Probleemoplossend vermogen;
 Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 Je bent flexibel in reis- en werktijden.

 

We bieden

 Marktconforme salariëring en flexibele arbeidsvoorwaarden;
 Een zelfstandige functie binnen een sterk dynamisch, groeiend en innovatief bedrijf;
 Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding;
 Prettige, informele werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief.

Je komt te werken binnen een innovatief en dynamisch bedrijf met de meest uitdagende en technisch complexe projecten in de regio. Dankzij enthousiaste en betrokken collega’s zijn de lijnen in onze organisatie kort en is de werksfeer open en informeel. Er ontstaan leuke contacten, zowel op de werkvloer, als daar buiten. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseert.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is opgericht in 1993. De organisatie ontwikkelt en realiseert hightech systems voor uiteenlopende markten, van semicon equipment en analytische instrumentatie tot medische technologie en algemene machinebouw. Ze zijn een high-end technologie leverancier met op dit moment 500 techneuten uit verschillende engineering disciplines.

 

Solliciteren

Heb je na het lezen van onze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06 – 196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Bij een voldoende match zullen wij binnen twee werkdagen contact met je opnemen.