Teamlead Test Engineer

On Time Engineers is op zoek naar een Teamlead Test Engineer voor onze opdrachtgever in Arnhem/Nijmegen omgeving. Durf jij technische verantwoordelijkheid aan en vind je het leuk sturing te geven aan een team van 5 testers? Ben je bereid een functie te bekleden waarin het borgen van veiligheid, betrouwbaarheid en het correct functioneren van producten je hooftaak is? Zoja…

Be On Time en reageer snel nu de vacature nog beschikbaar is! Deze functie is geen detachering of een tijdelijk contract, je krijgt direct een contract van onze opdrachtgever. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen.

 

Over de functie

Als Teamlead Test Engineer werk je binnen een ervaren team en rapporteert aan de R&D Manager. Je krijgt te maken met een divers takenpakket en multidisciplinaire samenwerkingen met collega’s van de afdelingen Research & Development (R&D) en Knowledge & Support (K&S).

Je helpt vanuit je rol bij het borgen van de veiligheid, betrouwbaarheid en het correct functioneren van medische producten. Samen met het projectteam ben je verantwoordelijk voor de verificatie en validatie van nieuwe producten en verbeteringen van bestaande medische apparatuur. Hiervoor schrijf je testspecificaties, die je samen met collega’s ten uitvoer brengt, waarna je de resultaten analyseert en vastlegt in een testrapport. Je krijgt in je werk o.a. te maken met geldende normen, richtlijnen en regelgeving voor medische apparatuur, maar ook met thema’s als gebruiksvriendelijkheid, meetnauwkeurigheid en levensduur.

Met andere woorden:

Het analyseren, interpreteren en rapporteren van testresultaten;
Het deelnemen aan risicoanalyses;
Het rapporteren van de voortgang van deze activiteiten;
Het schrijven, bijhouden en up-to-date houden van de verificatie en validatie procedures;
Het schrijven en mede uitvoeren van testspecificaties;
Het aansturen van de test engineers (5 personen) in je afdeling;
Het reviewen van product requirements, testspecificaties en -rapporten van collega’s.

 

Functie eisen

Een afgeronde (technische) HBO opleiding;
3+ Jaar werkervaring met verificatie en validatie werkzaamheden;
Ervaring met test design op basis van requirements en risico’s;
Aantoonbare leidinggevende werkervaring;
Ervaring met medische apparatuur en geldende wet- en regelgeving (bijv. ISO 14791) is een sterke pré;
Je bent analytisch, zorgvuldig, zelfstandig en kunt complexe zaken helder communiceren;
Je beschikt over uitstekende schriftelijke- en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden in Nederlands en Engels.

 

Onze opdrachtgever biedt

Een aantrekkelijke salaris;
Direct een jaar contract en direct een vast contract is bespreekbaar;
Fulltime werkweek van 38 uur;
Een competitief arbeidsvoorwaardenpakket dat is afgestemd op je competenties en ervaring;
27 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
CAO Metalektro;
Aantrekkelijke woon-werk vergoeding;
Veel doorgroeimogelijkheden;
Aantrekkelijke pensioenregeling;
Een open, collegiale werksfeer.

Je komt te werken binnen een dynamisch bedrijf met de meest uitdagende en technisch complexe projecten. Daarbij krijg je de kans om in een enthousiast en ondernemend team te werken aan je eigen ontwikkeling.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een internationale organisatie met passie voor ontwikkeling en levering van veilige en innovatieve producten en diensten op het gebied van Medical Devices. Ze willen de lat hoger leggen en daardoor betere standaarden creëren in het internationale veld van reiniging en desinfectie van medisch apparatuur. Het uiteindelijke doel is een infectievrije behandeling voor patiënten.

 

Solliciteren?  

Heb je na het lezen van onze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06 – 196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Bij een voldoende match zullen wij binnen twee werkdagen contact met je opnemen.