Teamleider Embedded Software

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever ten noorden van Eindhoven op zoek naar een Teamleider Embedded Software. Ben jij een ervaren leider? Iemand die het leuk vindt om een software afdeling, bestaande uit tien ervaren developers en testers aan te sturen?  Wil je een bijdrage leveren aan een betere wereld en onderdeel zijn van een innovatieve organisatie die laadpalen voor elektrische voertuigen ontwikkelt? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is! Deze vacature is GEEN detachering of tijdelijk werk. Je krijgt direct een contract aangeboden in loondienst van onze opdrachtgever. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen en het sollicitatieproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Over de functie

Binnen het Embedded Software team zoeken we een Teamleider Embedded Software. Iemand die kennis naar zich toe trekt, proactief voorstellen voor verbeteringen doet en een team van ervaren embedded software developers/testers aanstuurt. Binnen de organisatie ben je spin in het web en heb je contact met alle afdelingen zoals uiteraard je eigen development team, inkoop, serice en de sales afdeling. De organisatie is onlangs gefuseerd met een groot internationaal partij waardoor het bedrijf sterk groeit en jij als Teamleider alles wat je nodig hebt kan realiseren om deze groei door te zetten.
Het embedded team binnen de organisatie is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de software voor de controller binnen de paal. Dit is bare-metal software en dus niet voor iedereen geschikt.
Het leuke aan deze rol is ook, dat alles in-house, onder 1 dak gebeurt; van design, ontwikkeling, testen tot en met eerste proto-bouw. Ook heeft de organisatie een eigen werkplaats en technicians in dienst. Op deze manier zie je het eindproduct dag bij dag ontwikkeld worden en zijn alle ideeën en creativiteit binnen je team van harte welkom bij de ontwikkeling van nieuwe laadpaalsystemen.
Hogere productie aantallen vind plaats in Tsjechië, met meer dan 1000 palen per week! In Nederland bouw je samen met je team de eerste prototypes en de specials.

De overige functie eisen zijn:

Je hebt vanaf 5 jaar werkervaring als Embedded Software Developer;
Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als Teamleider of Manager van een software team;
Je bent ervaren met C, Linux en Git en hebt ervaring met low-level software;
Je hebt een creatieve, pragmatische, oplossingsgerichte, hands-on mentaliteit;
Het hebben van AC/DC Laadkennis is een pré;
Je deelt je kennis en werkt graag samen;
Je neemt verantwoordelijkheid en toont initiatief;
Je bent stressbesteding en kunt onder tijdsdruk werken;
Je bent communicatief vaardig en weet je team mee te krijgen;
Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend (zowel mondeling als schriftelijk);
Basisbeheersing van de Duitse en/of Engelse taal is een pré.

In deze functie werk je naus samen met de CEO van de organisatie. Er zijn geen andere lagen waardoor je veel eindverantwoordelijkheid draagt en dus kapitein bent van je eigen schip!

 

Onze opdrachtgever biedt  

Een aantrekkelijke salaris;
Direct een (vast) contract in loondienst van onze opdrachtgever;
Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket dat is afgestemd op jouw competenties en ervaring;
25 vakantiedagen;
Laptop van de zaak;
Veel zelfstandigheid en vrijheid binnen je baan;
Een dynamische werkomgeving met doorgroeikansen;
Passende pensioenregeling;
Reiskostenvergoeding.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever heeft zo’n 80 slimme engineers in dienst en ontwikkelt/produceert laadpalen voor elektrische voertuigen. Door slimme oplossingen kunnen we allemaal bijdragen aan het klimaat. De organisatie is continu aan het innoveren: betere en nóg mooiere laadpunten ontwikkelen. Daarbij zetten zij maximale wilskracht in, onder andere via hun ‘uitspringkrachten’. Teamleden die dagelijks met bovengemiddelde inzet hun ongekende waarde bewijzen.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.

Choose File
Bedankt! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps, er ging iets fout. Probeer het opnieuw.