Teamleider Engineering

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Alkmaar op zoek naar een Teamleider Engineering. Ben jij een ervaren coach, die nog altijd met één been in de techniek wilt blijven? Kun jij op een stimulerende en inspirerende manier een team van hoog opgeleide development engineers aansturen? Dan hebben we een match!

Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is. Let wel, dit is geen detachering of tijdelijk werk. Voor deze functie krijg je DIRECT een contract van onze opdrachtgever! Ons doel is om je bij elkaar te brengen met dit bedrijf en de procedure zo soepel mogelijk laten verlopen voor beide partijen!

 

Zo ziet je nieuwe baan eruit

Als Teamleider Engineering stuur je op een stimulerende en inspirerende manier een team van hoog opgeleide development engineers aan. Een van je verantwoordelijkheden is de begeleiding en coaching van je team op het gebied van technische projecten, kennis en voortgang. Dit doe je vanuit je verantwoordelijkheid voor de continuïteit en ontwikkeling van je teamleden waarbij je actief stuurt op optimale inzet en resultaat in het invullen van de behoeften van de klant.

Je bewaakt processen en leidt actief de verdere uitrol van project management. Vanuit je technische maar ook sales verantwoordelijkheid ben je betrokken bij de interne coördinatie van aanvraag-, aanbieding- en ontwikkeltrajecten aan eindklanten. Je onderhoudt tevens een zakelijke relatie met de aan jouw team toegewezen klanten om de ten doel gestelde omzet ook daadwerkelijk te behalen. Je bent daarbij onderdeel van verschillende overleggen en levert je bijdrage aan beleidsplannen en het operationeel plan, waarbij je verantwoordelijkheid draagt voor de invulling en uitvoering van deze plannen. In de rol van Teamleider werk je nauw samen en rapporteer je aan de R&D Manager.

Nieuwe ontwikkelingen zorgen ervoor dat je terechtkomt in een dynamische werkomgeving. We verwachten van jou dat je je teamleden hierin weet mee te nemen en dat je tegelijkertijd de processen bewaakt, waar mogelijk verbetert. Voor jou is daarmee een essentiële rol weggelegd in een omgeving gekenmerkt door sales, operationele aansturing, coaching en (organisatie) ontwikkeling. Er zijn dan ook volop mogelijkheden om jezelf en het team verder te ontplooien.

 

Functie wensen

Een afgeronde technische opleiding op HBO of WO niveau;
Eerder leidinggevende ervaringen;
Eerder Project Management ervaringen.

Je bent analytisch, werkt doel- en resultaatgericht en weet structurele verbeteringen te realiseren.
Je beschikt over natuurlijk leiderschap, je houdt focus op optimaal functionerende individuen en je krijgt er energie van om hiermee aan de slag te gaan. Je hebt oog voor kwaliteit, bent commercieel ingesteld, resultaatgericht en bent een procesmatige denker die inzicht heeft in bedrijfsprocessen.

 

Wat biedt onze opdrachtgever?

Voor deze vacature biedt onze opdrachtgever een breed assortiment aan arbeidsvoorwaarden. Een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Veel vrijheid maar ook eigen verantwoordelijkheid om je werk op jouw manier in te delen. Je wordt onderdeel van een team met enthousiaste collega’s. Er heerst een informele sfeer en ze organiseren regelmatig leuke gezamenlijke activiteiten.

DIRECT een contract met onze opdrachtgever;
25 vakantiedagen, 12 ATV dagen (bij 50 jaar krijg je ook leeftijd dagen);
Winstuitkering;
Laptop van de zaak;
Reiskostenvergoeding van € 0,21 per/km;
Deelname aan de pensioenregeling bij Nationale Nederlanden;
Mogelijkheid tot deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering bij CZ, waarbij onze opdrachtgever 50% bruto van de premie betaalt voor een basis aanvullende verzekering en/of basis tandartsverzekering;
Deelname aan de collectieve ongevallenverzekering;
Deelname aan de collectieve WGA-hiaatverzekering;
Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever bestaat inmiddels 80 jaar en het is een Nederlands bedrijf, opgericht in Alkmaar. De organisatie is inmiddels actief in zo een 17 landen en verdubbeld in omzet en aantal medewerkers. Van de meer dan 6.500 medewerkers werken er ongeveer 1200 in Nederland.
Het productenpakket telt tegenwoordig ruim 900.000 artikelen voor de totale industrie. Van basisindustrie tot high end semicon; van afsluiters, pakkingen en gereedschappen tot slangen en componenten voor aandrijf- en rubbertechniek.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.