On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Eindhoven op zoek naar een Technical Sales & Project Officer. Vind je het leuk om nieuwe markten te bestuderen en ze te volgen? Ben je een regelaar die een sales team weet te managen? Ja? Dan hebben wij de perfecte rol voor jou!

Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is! Let wel: voor deze functie heb je de mogelijkheid om direct in loondienst te treden van onze opdrachtgever. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen en het sollicitatieproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Over de functie

Als Technical Sales & Project Officer heb je een sterke affiniteit met processen. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de sales en stuur je 2 FTE aan, te weten 1 Sales Engineer en 1 Projectmanager. Het is geen standaard sales functie waar acquisitie centraal staat. Je gaat juist vanuit een gedegen marktonderzoek de sales strategie vormgeven, ontwikkelen en implementeren. Je speelt in op marktontwikkelingen, zodat je op het juiste moment klaar staat om te voorzien in de behoefte van je doelgroep. Je overige werkzaamheden zijn heel divers en bestaan uit:

 Het bestuderen van nieuwe markten en inspelen op veranderingen en trends binnen deze markten;
 Het coördineren van projecten met het oog op planning, kwaliteit, kosten en efficiency;
 Het beoordelen en goedkeuren van commerciële budgetten en overeenkomsten;
 Het onderhouden van contacten met eindklanten, jij bent het gezicht naar buiten!
 Het boeien en binden van interne collega’s naast het delen van kennis en informatie;
 Het analyseren van de huidige processen en meedenken in verbeteringen (lean, 5S e.a.).

Naast de bovengenoemde punten ben je betrokken bij het vormgeven van de strategie en doelstellingen voor de verdere ontwikkeling en groei van de organisatie. Je neemt deel in het MT.

 

Wat vraagt onze opdrachtgever?

 Een technische HBO of WO niveau opleiding in bijvoorbeeld Technische Natuurkunde of een aanverwante richting;
 Aantoonbare ervaring in het succesvol managen van een (sales) team;
 Ervaring binnen de hightech industrie is een must;
 Bekend met de procedures en richtlijnen binnen een cleanroom (grade 1 en 2) is een pre;
 Affiniteit met bedrijfsvoering en financiële rapportages;
 Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal.

Daarnaast verwachten wij dat je als sparringpartner de organisatie en directie blijft uitdagen (zowel technisch als organisatorisch) en beschik je over een flinke dosis ondernemerschap. Je communiceert makkelijk op alle niveaus en omarmt de familiecultuur binnen het team.

 

Over welke eigenschappen moet je beschikken?

 Je bent analytisch sterk en denkt in oplossingen;
 Je bent communicatief vaardig en sociaal ingesteld;
 Je werkt gestructureerd en weet overzicht te houden;
 Je bent nieuwsgierig naar ontwikkelingen en vergaart kennis;
 Je bent een People manager en laat collega’s excelleren.

 

Onze opdrachtgever biedt

Werken bij onze opdrachtgever betekent onderdeel zijn van een sterk groeiende, wereldwijd opererende organisatie. Ondanks het sterk internationale karakter en ruim 500 collega’s in Nederland kenmerkt de organisatie zich door haar informele karakter en korte communicatielijnen.

Binnen de organisatie krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen op zowel persoonlijk- als professioneel vlak. Ze hechten veel waarde aan een collegiale en prettige werksfeer. Uiteraard stellen ze middelen ter beschikking die jij nodig hebt om deze functie goed uit te kunnen voeren. Het salaris is aantrekkelijk en afhankelijk van je kennis en ervaring.

De organisatie heeft een eigen arbeidsvoorwaardenpakket en biedt een collectieve pensioenregeling. Ben je zelden ziek? Goed nieuws; je kan dan bij een fulltime dienstverband tot 5 extra vrije dagen per jaar sparen. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om gebruik te maken van hun eigen Fitness faciliteit en van het fietsplan.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever hoort tot de wereldwijde top op het gebied van hightech verpakkingen en tooling. Ze ontwikkelen, cleanen, produceren en beheren de logistieke stroom van verpakkingen voor hoogwaardige industriële producten. Zeer kwetsbare, kostbare onderdelen krijgen hierbij de bescherming die ze nodig hebben tijdens transport over de hele wereld.

Hun kracht zit in de totaaloplossing. Ze ontwikkelen niet alleen klant specifieke verpakkingsmaterialen, maar verzorgen het gehele traject. Vanuit het service center zorgt de organisatie dat waar ook ter wereld herbruikbare verpakkingen worden opgehaald, gereinigd en gerepareerd tot nieuwstaat. Ze doen dat voor wereldspelers uit o.a. de semiconductor-, elektronica-, aerospace-, medische industrie, machinebouw en mechanische componenten.

De organisatie telt ruim 500 medewerkers verspreid over 7 vestigingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven. Daarnaast hebben ze een vestiging in Maleisië, Singapore en twee vestigingen in Amerika.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.

Choose File
Bedankt! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps, er ging iets fout. Probeer het opnieuw.