Technisch Inkoper (’s-Hertogenbosch e.o.)

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in ’s-Hertogenbosch op zoek naar een Technisch Inkoper.
Ben jij klantgericht en kwaliteitsgericht? Heb je interesse in een tactische inkooprol waarbij je verantwoordelijkheid krijgt voor uiteenlopende inkoopactiviteiten? Wil je deel uitmaken van een innovatief bedrijf bestaande uit zo’n 60 slimme engineers? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Be On Time en reageer snel nu de vacature nog beschikbaar is! In deze functie kom je direct in loondienst bij onze opdrachtgever. Het is dus geen detachering of een tijdelijke baan. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen en de procedure zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Over de functie

Inkoop is onmisbaar in de sensortechnologie… Net zoals jij! Als Technisch Inkoper zorg jij dat componenten beschikbaar zijn op het juiste moment, tegen de juiste prijs. Dat doe je samen met jouw inkoopcollega’s. Hierbij beheer je jouw eigen leverancierspakket. Én dat allemaal binnen een informele bedrijfscultuur en een inspirerende werkomgeving!
In deze tactische inkooprol ben je samen met twee andere inkoopcollega’s verantwoordelijk voor uiteenlopende inkoopactiviteiten. Zo zorg jij ervoor dat materialen en diensten beschikbaar zijn binnen de gevraagde prijs, hoeveelheid, kwaliteit en tijd. Het gaat met name om technische materialen. Denk aan sensoren, kabels, pinnetjes, maar ook verpakkingsmateriaal.
Het inkoopplan stel je samen met Team Lead Supply Chain Management op. Je krijgt je eigen leverancierspakket waar jij verantwoordelijk voor bent. Je maakt inkoopopdrachten aan en monitort de levertijden. Ook controleer je de orderbevestigingen en belt deze na als dat nodig is. Zo heb jij invloed op het behalen van de afgesproken levertijden. Daarnaast hoort ook forecasting bij jouw takenpakket.
Binnen jouw leverancierspakket ben je verantwoordelijk voor leveranciersmanagement en -selectie. Hierbij voer jij leveranciersbeoordelingen (vendor ratings) uit en maak je afspraken ter verbetering met jouw leveranciers.

 

Welke eigenschappen passen bij deze vacature?

Klantgericht, kwaliteitsgericht en werkt nauwkeurig. Je stelt de juiste prioriteiten en bent in staat om met een helicopterview naar je taken en het inkoopplan te kijken. Ook ben je analytisch sterk en denkt tien stappen vooruit.
Je werkt volgens een goed doordacht plan waarmee je vooraf draagvlak creëert bij belanghebbenden. Natuurlijk ben je ook creatief en zie of zoek je naar verbeteringen.
Het contact met collega’s en externe stakeholders (zoals leveranciers) gaat je makkelijk af. Je past jouw communicatiestijl hierin makkelijk aan. Je weet opbouwend te beargumenteren en bezit daarmee over de juiste overtuigingskracht op inhoud.

 

Functiewensen

Bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding in de richting van (Technische) Bedrijfskunde, Supply Chain Management, Bedrijfseconomie of een aanverwante richting;
Aangevuld met NEVI 1 en/of 2 of een andere relevante inkoopopleiding;
Minimaal 3+ jaar relevante werkervaring op het gebied van inkoop binnen een productie-omgeving;
Affiniteit met techniek/technologie;
Ervaring met het werken met een ERP pakket (MS Navision is een pré);
Kennis van MS Office software zoals Word en Excel;
Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.

 

Wat biedt onze opdrachtgever?

Een uitdagende en afwisselende functie binnen een toonaangevende organisatie die volop in ontwikkeling is;
Direct een jaarcontract in loondienst van onze opdrachtgever (daarna een vast contract);
25 vakantiedagen;
8% vakantiegeld;
Ruimte voor persoonlijke en professionele groei en vrijheid om eigen initiatieven te ontplooien;
Deelname aan pensioenregeling bestaand uit een beschikbare premieregeling (Delta Lloyd/NN) – 5% eigen bijdrage tot max. € 100.000;
Een eindejaar bonus van max 1,5 maand salaris;
Persoonlijk opleidingsbudget van € 2000 per jaar;
Een informele, dynamische, inspirerende en professionele werkomgeving;
Dagelijks vers fruit en gezamenlijke lunch verzorgd door opdrachtgever.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever bestaat uit zo’n 60 slimme engineers en ontwikkelt/produceert sinds 2000 hoogwaardige sensoroplossingen voor vier hoofdmarkten: Automotive & Heavy Vehicles, Healthcare & Instruments, High Tech & Robotica en Agrotechnology & Horticulture. Ze gaan geen enkele uitdaging uit de weg en hun motto is niet voor niets: Challenge accepted!
Tot hun klantenkring behoren topbedrijven in de maakindustrie als multinationals. In hun bedrijfscultuur staan innovatie, plezier, betrokkenheid en ontwikkeling centraal. De organisatie behoort tot de top van de branche waarin ze acteren.
Binnen de organisatie werken professionals in de disciplines engineering, inkoop, accountmanagement, projectmanagement, productie, testen, distributie, marketing en administratie. Stuk voor stuk experts met een passie voor hoogwaardige technologie.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.

Choose File
Bedankt! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps, er ging iets fout. Probeer het opnieuw.