Werktuigkundige Technical Watch

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Nijmegen op zoek naar een Werktuigkundige Technical Watch. Heb jij een opleiding richting Scheepswerktuigkundige of Energietechniek? Durf jij verantwoordelijkheid te dragen voor controle- en bedieningswerkzaamheden aan installaties bij onze opdrachtgever? Dan is deze vacature een match met jou!

Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is. Voor deze functie krijg je direct een aantrekkelijke aanbieding bij On Time Engineers en stap je na een jaar direct over naar onze opdrachtgever. Ons doel is om je bij elkaar te brengen met onze opdrachtgever en de procedure zo soepel mogelijk te laten verlopen!

 

Wat ga je doen?

In verband met een sterk stijgende vraag naar chips zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een Werktuigkundige Technical Watch. Je bent verantwoordelijk voor controle- en bedieningswerkzaamheden aan alle installaties in beheer bij de afdeling facility. Hierbij moet je denken aan luchtbehandeling (HVAC), vacuüm systemen, demiwater-installaties, koelmachines en koeltorens, heetwaterketels, compressoren, noodstroomvoorziening, afvalwaterbehandeling en gaswassers, afzuiginstallaties, bulkgassen en waste treatment.
Je bent aangewezen om de eerste lijns-verstoringen en specificatie overschrijdingen aan bovengenoemde installaties op te vangen. Je bent daarbij verantwoordelijk voor calamiteitenafhandeling en operationele activiteiten, zoals onderhoud en project-ondersteuning aan installaties. Hierbij voldoe je aan wet- en regelgeving en je leeft de EHS-uitgangspunten na. Daarnaast vervang je de Senior Technical Watch in voorkomende gevallen.

In deze functie werk je in een ploegendienst met een cyclus van 6 weken, de 5-ploegendiensten worden gedraaid volgens een 3-4-3 systeem van 5 weken met daar achteraan een week reserve dienst (dagdienst). Vervolgens start de cyclus weer opnieuw. In de toekomst is onze opdrachtgever aan het kijken of ze kunnen overschakelen naar een 2-1-2 systeem volgens een zelfde cyclus.

 

Functie wensen

MBO 4 niveau – AOT , Scheepswerktuigkundige, Energietechniek (of aantoonbaar gelijkwaardig werk- en denkniveau);
Operationele kennis en inzicht van facilitaire installaties;
Kennis van Meet & Regel systemen;
Sterk analytisch denkvermogen en hoede kennis van de Nederlandse taal;
Kennis van Scada systemen is een pré;
Inzicht in wettelijke- en veiligheidseisen is een pré;
Engelse taalvaardigheid is een pré.

 

Wat biedt onze opdrachtgever?

We bieden direct een jaarcontract waarna je meteen in dienst gaat van onze opdrachtgever;
Een aantrekkelijk salaris;
8% vakantiegeld per jaar;
28 vakantiedagen;
Flexibele werkuren;
Reiskostenvergoeding;
Een aantrekkelijke pensioenregeling;
Een snelgroeiende organisatie met uitstekende carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever in Nijmegen is een belangrijke en tevens de grootste chipfabriek van Europa.
De druk om de beste van de klas in de semiconductor-industrie te zijn en te blijven is zeer groot. De kracht ligt vooral in de veelzijdigheid, gecombineerd met de hoge kwaliteitseisen van de automotive industrie en mobiele telefoon business, waar ze aan moeten voldoen.
Bovendien kunnen ze produceren tegen competitieve kosten. Deze veelzijdigheid maakt het interessant om bij onze opdrachtgever te werken, zowel ten aanzien van hun processen en machines als ten aanzien van hun mensen.
Onze opdrachtgever produceert tientallen miljarden chips per jaar en draagt daar voor ongeveer een kwart aan bij. Dit betekent dat ze in Nijmegen meetellen voor meer dan 2 chips per wereldburger per jaar!

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.

Choose File
Bedankt! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps, er ging iets fout. Probeer het opnieuw.