Senior Electrical Engineer

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Nijmegen op zoek naar een senior level Electrical Engineer. Wil je meewerken aan de ontwikkeling van hightech machines voor de halfgeleiderindustrie zoals machines die wafers bewerken met plasmatechnologie? Wil je onderdeel uitmaken van een internationaal, innovatief bedrijf met een eigen productielocatie? If so…

Be On Time en reageer snel nu de vacature nog beschikbaar is! Voor deze functie krijg je direct een contract aangeboden van onze opdrachtgever. Het is dus geen detachering. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen en de procedure voor beide kanten zo soepel mogelijk te laten verlopen. Vanuit OTE zijn we hun recruitment partij en ondersteunen ze bij hun recruitment proces.

 

Over de functie

De media staan er bol van; de vraag naar chips is groot en wordt steeds groter! Daarmee groeit ook de vraag naar halfgeleiders. Onze opdrachtgever bouwt hightech precisiemachines voor de productie daarvan. Als senior Electrical Engineer zorg je, samen met je collega’s (bestaande uit een multidisciplinaire engineering-team) voor de optimale werking van de machines, proceskamers en componenten.

Als Senior Electrical Engineer beheer en leid je het gehele traject van engineeringsprojecten, van het eerste idee tot aan de uiteindelijke oplevering, waarbij je ook jouw passie voor compliance toont. Je zorgt er samen met de andere disciplines binnen het team voor dat het product succesvol wordt gerealiseerd.

Je maakt gebruik van de uitgebreide kennis en ervaring die je hebt opgedaan om tot oplossingen te komen die in lijn zijn met de relevante veiligheidsnormen en richtlijnen. De veiligheidsnormen zijn belangrijk, want de machines moeten veilig en betrouwbaar worden gebruikt. Hiervoor stel je de benodigde documentatie op en onderhoud je contact met de certificeringsinstellingen.

Verder ben jij een vraagbaak voor je collega’s. Je deelt je kennis en expertise met de andere engineers en helpt hen bij het ontwikkelen van hun vaardigheden.

In het 20-koppige team Development & Engineering en in de rest van de organisatie vind je een open cultuur, waar je stem wordt gehoord. Je bent vrij om nieuwe ideeën in te brengen. Onze opdrachtgever werkt misschien met machines, maar zijn heel menselijk in de benadering. Zo denken ze graag met je mee over je verdere ontwikkeling, of dat nu verdieping in je vakgebied of doorgroeien naar een andere functie is.

 

Jouw profiel

Je denkt niet in hokjes, maar kijkt juist graag over de grenzen heen om nieuwe oplossingen te ontdekken. Ook in de samenwerking ben je flexibel; je collega’s kunnen rekenen op je hulp en creatieve ideeën. Verder heb je:

Een afgeronde opleiding Elektrotechniek, Elektronica of een aanverwante richting op HBO of WO niveau;
Kennis van PLC-systemen zoals bijvoorbeeld Omron, Beckhoff en Festo componenten;
Kennis van de veiligheidsnormen CE & UL;
Bij voorkeur kennis van Wafer Handling Robots en SEMI Standards of bereid om je dit snel eigen te maken;
Minimaal 5+ jaar ervaring in een vergelijkbare functie in de machinebouw;
Sterke communicatieve skills in het Nederlands én Engels, in gesprek en op papier;
Ruime ervaring met projectmatig werken.

 

Onze opdrachtgever biedt

Onze opdrachtgever biedt je een verantwoordelijke, uitdagende baan. Bij dit bedrijf kun je de werking van machines en proceskamers echt beïnvloeden! Als team wisselt men graag ideeën uit en waarderen je initiatief. Naast onze gezellige, informele werksfeer en gezamenlijke activiteiten krijg je:

Een aantrekkelijke salaris tot € 6.000 bruto per maand exclusief vakantiegeld;
DIRECT een contract in dienst van onze opdrachtgever;
Een competitief arbeidsvoorwaardenpakket dat is afgestemd op je competenties en ervaring;
Deelname aan het PMT Pensioen Fonds (Metaal & Techniek);
25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
De mogelijkheid om deels vanuit huis te werken en je werktijden flexibel in te delen;
Reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer zonder een maximum;
Ruimte voor ontwikkeling en opleiding, met trainingen en cursussen die bij jouw behoeftes passen.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever ontwikkelt en bouwt hightech machines voor de halfgeleiderindustrie. Het gaat om machines die wafers bewerken met plasmatechnologie. Unieke producten in een groeimarkt: daarom groeien ze ook. De organisatie heeft kantoren in Italië en China. In deze landen doen ze sales en service. Hoofdkantoor en de productielocatie zijn begin dit jaar verhuisd naar Nijmegen, zodat ze aan de groeiende vraag kunnen voldoen. Wereldwijd werken er nu ongeveer 120 intelligente engineers van wie zo’n 95 in Nijmegen.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.