Software Development

Binnen Software Development bedient On Time Engineers alle disciplines die gangbaar zijn in de hightech wereld. Van embedded systemen tot aan business intelligence toepassingen. Denk hierbij aan software stacks om connected devices te verbinden met de cloud en vervolgens de data in business value om te zetten. Ga aan de slag als Embedded Software Engineer, Full Stack Developer of een Architect. Of ga je voor een rol als DevOps engineer? Jij kiest! Bij On Time Engineers bieden we je een breed scala aan technisch uitdagende projecten. De ontwikkelingen op softwaregebied gaan razendsnel dus zorg dat je bij blijft!

Electrical / Hardware engineering

Van smartphone tot MRI-scanner en van elektrische auto tot windmolen; elektrotechniek speelt een grote rol in onze huidige samenleving. On Time Engineers werkt met opdrachtgevers die zich bezighouden met het ontwikkelen en produceren van elektronische hightech apparaten en systemen. Van printed circuit boards, (micro-)elektronica en kabeloplossingen tot complete box-built producten en systemen. De producten van onze opdrachtgevers worden onder meer toegepast in de industriële automatisering, de luchtvaart, de automotive-industrie, de medische industrie, de defensie-, halfgeleider- en telecommunicatie-industrie.

Mechanical Engineering

Mechanical engineering is een van de breedste en meest gevarieerde werkgebied van On Time Engineers. Het speelt een belangrijke rol binnen de industrieën en branches waarin we opereren zoals automotive, healthcare, semiconductor en food processing industrie. Een groot deel van onze opdrachtgevers is actief in de machinebouw waar mechanica een belangrijk onderdeel is van de gehele engineering afdeling. De focus binnen dit werkgebied ligt op het berekenen, ontwerpen, analyseren, produceren en onderhouden van machines en systemen.

Industrial Automation

Automatisering is een veelgebruikte term. Door verschillende werkzaamheden steeds meer te automatiseren wordt menselijk werk vervangen door een machine of software. En dat zien we nu overal om ons heen. Veel diensten worden tegenwoordig geautomatiseerd om het zo eenvoudig en snel mogelijk te laten verlopen. Onze opdrachtgevers uit dit werkveld zijn veelal machinebouwers met een innovatief karakter. Voorbeelden van deze machinebouwers zijn emballage-automaten, verpakkingsmachines of machines die zonnepanelen produceren.

Technical Management / Sales

Bij On Time Engineers vormen we de brug tussen engineers en hightech bedrijven, onze opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers vragen regelmatig onze expertise om ook mee te zoeken naar nieuwe (project)managers, lead professionals maar ook ervaren sales collega’s zoals business developers en salesmanagers. Omdat we hun werkgebied, bedrijfscultuur en hun producten of diensten zo goed kennen, zijn we in staat om de beste match te maken! Tot heden hebben we diverse salesmanagers, projectmanagers, projectleiders en lead professionals On Time geholpen bij hun Step Up naar hun volgende baan.