Electrical Engineer

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Nijmegen op zoek naar een Electrical Engineer. Wil je meewerken aan de ontwikkeling van hightech machines voor de halfgeleiderindustrie zoals machines die wafers bewerken met plasmatechnologie? Wil je onderdeel uitmaken van een internationaal, innovatief bedrijf met een eigen productielocatie? If so…

Be On Time en reageer snel nu de vacature nog beschikbaar is! Voor deze functie krijg je direct een contract aangeboden van onze opdrachtgever. Het is dus geen detachering. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen en de procedure voor beide kanten zo soepel mogelijk te laten verlopen. Vanuit OTE zijn we hun recruitment partij en ondersteunen ze bij hun recruitment proces.

 

Over de functie

De media staan er bol van; de vraag naar chips is groot en wordt steeds groter! Daarmee groeit ook de vraag naar halfgeleiders. Onze opdrachtgever bouwt hightech precisiemachines voor de productie daarvan. Als Electrical Engineer zorg je, samen met je collega’s (bestaande uit een multidisciplinaire engineering-team) voor de optimale werking van de machines, proceskamers en componenten.
Je start vaak met een aanvraag van een collega of klant die graag een verandering ziet in een machine. Dan ga je aan de slag om hier de ideale oplossing voor te bedenken. Ook denk je mee met de ontwikkeling van nieuwe machines. Welke nieuwe technieken kunnen we toepassen om  eindklanten nóg meer te helpen? Je zoekt de juiste componenten erbij, maakt de berekeningen, zorgt dat schema’s op orde zijn en communiceert hiervoor met de leveranciers. Je maakt impact door fouten uit bestaande systemen te halen en je collega’s te helpen. Zo help je bijvoorbeeld om een systeem om te zetten naar een nieuwe standaard: welke requirements zijn er, wat hebben we daarvoor nodig en hoe implementeren we dat? Hierin werk je ook intensief samen met de Compliance Engineer, de System Integration Engineers en de Manufacturing Technicians.

In het 20-koppige team Development & Engineering en in de rest van de organisatie vind je een open cultuur, waar je stem wordt gehoord. Je bent vrij om nieuwe ideeën in te brengen. Onze opdrachtgever werkt misschien met machines, maar zijn heel menselijk in de benadering. Zo denken ze graag met je mee over je verdere ontwikkeling, of dat nu verdieping in je vakgebied of doorgroeien naar een andere functie is.

 

Jouw profiel

Je denkt niet in hokjes maar kijkt juist graag over de grenzen heen om nieuwe oplossingen te ontdekken. Ook in de samenwerking ben je flexibel; je collega’s kunnen rekenen op je hulp en creatieve ideeën. Verder heb je:

Een afgeronde opleiding in Elektrotechniek of Elektronica op HBO niveau (of een aanverwante richting);
Kennis van PLC-systemen en veiligheidsnormen;
Ervaring in de machinebouw is gewenst;
Sterke communicatieve skills in het Nederlands én Engels, in gesprek en op papier;
Ervaring met projectmatig werken.

 

Onze opdrachtgever biedt

Onze opdrachtgever biedt je een verantwoordelijke, uitdagende baan. Bij dit bedrijf kun je de werking van machines en proceskamers echt beïnvloeden! Als team wisselt men graag ideeën uit en waarderen je initiatief. Naast onze gezellige, informele werksfeer en gezamenlijke activiteiten krijg je:

Een aantrekkelijke salaris tot € 4.500 bruto per maand, exclusief vakantiegeld;
DIRECT een contract in dienst van onze opdrachtgever;
Een competitief arbeidsvoorwaardenpakket dat is afgestemd op je competenties en ervaring;
Deelname aan het PMT Pensioen Fonds (Metaal & Techniek);
25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
De mogelijkheid om deels vanuit huis te werken en je werktijden flexibel in te delen;
Reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer zonder een maximum;
Ruimte voor ontwikkeling en opleiding, met trainingen en cursussen die bij jouw behoeftes passen.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever ontwikkelt en bouwt hightech machines voor de halfgeleiderindustrie. Het gaat om machines die wafers bewerken met plasmatechnologie. Unieke producten in een groeimarkt: daarom groeien ze ook. De organisatie heeft kantoren in Italië en China. In deze landen doen ze sales en service. Hoofdkantoor en de productielocatie zijn begin dit jaar verhuisd naar Nijmegen, zodat ze aan de groeiende vraag kunnen voldoen. Wereldwijd werken er nu ongeveer 120 intelligente engineers van wie zo’n 95 in Nijmegen.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.