Field Service Engineer

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Uden e.o. op zoek naar een Field Service Engineer. Ben jij goed in het oplossen van elektronische storingen en wil je werken voor een bedrijf, die op maat gesneden oplossingen biedt om het energieverbruik te reduceren en milieuvervuiling te beheersen? Wil je werken met de nieuwste technologieën die bijdragen aan een duurzame toekomst en de bescherming van het ecosysteem van onze planeet? Zoja, dan hebben we een match!

Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is! In deze functie krijg je direct een contract van onze opdrachtgever en zijn we een dedicated recruitment partner van dit bedrijf. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen en de procedure voor beide kanten zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een Field Service Engineer die het huidige team komt versterken en zich kan richten op het oplossen van elektrotechnische vragen bij eindklanten. Dit, voor het uitbouwen van service en onderhoud bij zowel nieuwe als bestaande klanten in de Benelux en daarbuiten. Na een gedegen inwerkperiode zul je geleidelijk aan betrokken worden en verantwoordelijk zijn voor de onderstaande taken:

Het optimaal onderhouden van contact met eindklanten;
In samenwerking met serviceassistente, planning bepalen en vastleggen;
Zelfstandig en in teamverband uitvoeren van onderhoud en servicewerkzaamheden:
-Kalibratie van nieuwe en bestaande LEL Gasdetectieapparatuur
-Oplossen van elektronische storingen en het doorvoeren van aanpassingen binnen de PLC-besturingstechniek
-Meet-regeltechnische oplossingen voor industriële gasbranders (bijscholing mogelijk)
Het organiseren van benodigde onderaannemers (indien nodig);
Het updaten van de bestaande service contracten;
Het maken en verwerken van servicerapporten.

 

Wat breng je mee?

Afgeronde MBO opleiding richting Elektrotechniek of een aanverwante richting;
Ervaring binnen de industrie is gewenst;
Het kunnen lezen van tekeningen en schema’s eventueel analyseren van programma’s;
Bekend met PLC gestuurde systemen;
Goede beheersing van de Engelse taal, Nederland en Duits is gewenst;
Bereidheid tot (internationaal) reizen, waarbij moet worden opgemerkt dat weekendwerk zelden of niet voorkomt, uitsluitend in overleg en bij hoge uitzondering.

 

Persoonlijke vaardigheden en eigenschappen:

Teamplayer met klantgeoriënteerde en resultaatgerichte instelling;
Technicus met commercieel gevoel;
Proactief, georganiseerd, energiek en stressbestendig;
In het bezit van een geldig rijbewijs.

 

Onze opdrachtgever biedt

De functie van Field Service Engineer is een ideale rol om door te groeien naar bijvoorbeeld Electrical Project Engineer positie binnen de organisatie van onze opdrachtgever. De overige voorwaarden zijn:

Een uitdagende functie in een talentvol team met ruimte voor eigen initiatief;
DIRECT contract met onze opdrachtgever;
Een aantrekkelijk salaris naar gelang kennis en ervaring;
Lease auto / bus en een mobiele telefoon;
Flexibele werktijden;
Weekend service werkzaamheden behoren tot een hoge uitzondering;
Professionele collega’s en een goede werksfeer.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever biedt al 40 jaar op maat gesneden oplossingen om het energieverbruik te reduceren en milieuvervuiling te beheersen, terwijl de productiviteit en winstgevendheid verhoogd wordt. Hun systemen zijn toonaangevend in de toepassing van nieuwe technologieën die bijdragen aan een duurzame toekomst, de bescherming van het ecosysteem van onze planeet en voor de toekomstige generaties. De organisatie is een internationale groep van bedrijven gericht op warmteterugwinning, drogingprocesoptimalisatie en luchtverontreinigingscontrolesystemen in een breed scala van  procesindustrieën.
Naast de organisatie in Uden, heeft dit bedrijf ook  ondernemingen in Duitsland, Frankrijk, Spanje en VK. Het bedrijf wordt gekenmerkt door een open cultuur, een ‘no-nonsense’ mentaliteit en heeft een markt-leidende positie in  doelmarkten verworven.

 

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.