FPGA / VHDL Engineer  

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Eindhoven op zoek naar een Vacature FPGA/VHDL Engineer. Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en wil je deel uitmaken van een multidisciplinair projectteam bestaande uit engineers in de vakgebieden hardware, embedded software, FPGA firmware en LabVIEW? Wil je werken bij een toonaangevende ontwikkelaar en toeleverancier van elektronica en embedded systemen, bestaande uit zo’n 75 slimme engineers? If so…

Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is! Let op: dit is geen detachering of tijdelijk werk, voor deze rol krijg je direct een contract van onze opdrachtgever. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen en het sollicitatieproces zo soepel mogelijk te laten verlopen voor beide partijen. We zijn reeds 4 jaar hun partner en hun first recruitment supplier.

 

Over de functie

Als FPGA/VHDL Engineer maak je binnen de afdeling engineering deel uit van een multidisciplinair projectteam bestaande uit engineers in de vakgebieden hardware, embedded software, FPGA firmware en LabVIEW. Je werkt mee aan het specificeren, ontwerpen, simuleren, realiseren en debuggen van complexe FPGA en SoC (System on Chip) architecturen. Je doet dit in team verband, onder leiding van een projectleider samen met een systeem architect en/of andere FPGA/VHDL engineer.
Deze functie is geschikt voor mensen die zich in de FPGA wereld verder willen ontwikkelen, die een veelzijdige baan zoeken en een zeer hoog kwaliteitsbewustzijn hebben!

 

Functie wensen

Een afgeronde opleiding op HBO of WO, bij voorkeur in de richting Elektrotechniek, Technische Informatica, Computertechniek of een aanverwante richting;
Kennis van VHDL;
Kennis van Xilinx en/of Intel (Altera) FPGA tooling;
Affiniteit met hardware en embedded software is een pré;
Ervaring met model-based design is een pré;
Een nauwkeurige en proactieve houding;
Goede communicatieve vaardigheden, zowel binnen het ontwikkelteam als extern richting klanten;
Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift;
Woonachtig in Eindhoven/Noord-Brabant of bereid hiernaartoe te verhuizen;
In het bezit van rijbewijs B.

 

Onze opdrachtgever biedt

Een aantrekkelijke salaris;
Direct een contract in loondienst van onze opdrachtgever waardoor je meteen een vast lid bent van hun projectteam;
Een competitief arbeidsvoorwaardenpakket dat is afgestemd op jouw competenties en ervaring;
Minimaal 33 vakantiedagen (oplopend tot 38 dagen);
Uitgebreid pensioen pakket;
Studie mogelijkheden;
Aantrekkelijke woon-werk vergoeding van € 0,38 cent p/km;
Een afwisselende en verantwoordelijke functie;
Een open, collegiale werksfeer in een organisatie in de (industriële) elektronica;
De mogelijkheid om je permanent bij te scholen.

Je komt te werken bij een innovatief en dynamisch bedrijf met de meest uitdagende en technisch complexe projecten in de regio. Daarbij krijg je de kans om in een enthousiast en ondernemend team te werken aan je eigen ontwikkeling. Buiten de uitdagende projecten vind je bij onze opdrachtgever een open en leuke werksfeer, zeer uitgebreide scholingsmogelijkheden en collega’s die net als jij ook een fascinatie voor techniek hebben.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een high tech bedrijf, bestaande uit 75 slimme engineers die afkomstig zijn uit Hardware en Embedded hoek. Projecten waar dit bedrijf aan werkt zijn hardware en (embedded) software gerelateerd. Denk hierbij aan nieuwste technieken in radarsystemen om snelheidsduivels te betrappen, nieuwe accu-aangedreven gereedschappen die nodig kunnen zijn bij bevrijdingsoperaties, ontwerp van een flowmeter voor een omgeving met straling, etc. Al met al een high tech bedrijf met zeer uitdagende projecten waarbij je als engineer samenwerkt in een hecht team van zeer slimme engineers!

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.