KAM Coördinator

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Nijmegen op zoek naar een KAM Coördinator. Wil jij als staffunctionaris aanspreekpunt zijn voor de kwaliteit, arbeidsomstandigheden en de zorg voor het milieu binnen het bedrijf van onze opdrachtgever? Wil je deel uitmaken van een gezond groeiend bedrijf wat tevens de grootste fabrikant is van koperdraden in Nederland? If so…

Then be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is. Let wel, dit is geen detachering of tijdelijk werk. Voor deze functie krijg je direct een contract van onze opdrachtgever! Ons doel is om je bij elkaar te brengen met dit bedrijf en de procedure zo soepel mogelijk laten verlopen voor beide partijen!

 

Zo ziet je nieuwe baan eruit

Als KAM Coördinator word jij verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van het product en draag jij zorg over een veilige en duurzame productie. Jij krijgt dus veel verschillende taken, die het werk afwisselend en uitdagend maken en houden. Zo ga jij bijvoorbeeld kwaliteitstesten uitvoeren op het eindproduct en de verschillende tussenproducten. Daarnaast zorg jij ervoor dat de ARBO regels in acht genomen worden op de werkvloer en handel jij klachtrapportages af die vanuit klanten komen. Zoals je al ziet, is het een leuke, afwisselende en uitdagende functie! Verder hou je ook de milieuaspecten van het bedrijf in de gaten en zorg je voor rapportages en controles die de gemeente jaarlijks vraagt t.b.v. de milieuvergunning.

 

Functie wensen

Jij hebt een HBO werk- en denkniveau;
Als KAM medewerker ben jij helemaal op de hoogte van de ARBO en Milieu wetgeving;
Jij bent communicatief sterk en laat je niet snel uit het veld slaan;
Microsoft Office kent weinig geheimen voor jou.

 

Wat biedt onze opdrachtgever?

Voor deze vacature biedt onze opdrachtgever een breed assortiment aan arbeidsvoorwaarden. Een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Veel vrijheid maar ook eigen verantwoordelijkheid om je werk op jouw manier in te delen.

Je wordt onderdeel van een team met enthousiaste collega’s. Er heerst een informele sfeer en ze organiseren regelmatig leuke gezamenlijke activiteiten. Het is een groeiend bedrijf dat zijn marktpositie verder wil uitbouwen, samen met jou! Verder biedt onze opdrachtgever onderstaand pakket aan voorwaarden:

DIRECT een contract vanuit onze opdrachtgever;
Jaarlijks 27 vakantiedagen;
Bovenop jouw vakantiedagen nog 13 ADV dagen;
Mogelijkheid om cursussen te volgen op kosten van de zaak, denk bijvoorbeeld aan een Six Sigma Black Lean Six Sigma;
Een baan waarbij jij naar klanten over de hele wereld kan!

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is de grootste fabrikant van koperdraden in Nederland. Met drie grote hallen vol met machines waarin innovatie een kernbegrip is, vind jij hier alles wat jouw technisch hart begeert.
De koperdraad en glasvezel gewonden draad worden gebruikt bij de vervaardiging van grote generatoren en elektromotoren. Binnen en buiten het land bedienen ze diverse klanten vanuit verschillende sectoren.

Al 100 jaar is het bedrijf een begrip in Nijmegen en jij kan onderdeel worden van dit familiebedrijf. De organisatie bestaat uit 70 enthousiaste collega’s.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.