Manufacturing Engineer

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Eindhoven op zoek naar een Manufacturing Engineer. Wil jij de brug slaan tussen eindklant, het bedrijfsbureau (planning en sales), technologie (R&D) en de cleanroom productie bij onze opdrachtgever? Streef je naar een optimale klanttevredenheid en weet jij jouw collega’s te enthousiasmeren en motiveren? Dan hebben wij de perfecte baan voor je!

Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is! Voor deze functie krijg je direct een contract aangeboden van onze opdrachtgever waar we jaren recruitment voor doen en is het werk GEEN detachering. Ons doel is om je bij elkaar te brengen met deze innovatieve organisatie en het sollicitatieproces zo soepel mogelijk te laten verlopen voor beide partijen.

 

Over de functie

Om de beoogde groei van onze organisatie te kunnen realiseren zijn wij op zoek naar een Manufacturing Engineer. In deze rol sla jij de brug tussen de eindklant, het bedrijfsbureau (planning en sales), technologie (R&D) en de cleanroom (productie). Jouw werkzaamheden zijn heel divers en bestaan o.a. uit:

Het managen van nieuwe (proto)orders en projecten;
Coördineren van afwijkingen in de productie op basis van kwaliteit, planning en kosten;
Het bewaken van de voortgang ten aanzien van het budget en de risico’s;
Eventuele afwijkingen analyseren en communiceren met de klant;
Het initiëren van procesverbeteringen in de productie en op kantoor;
Ondersteuning bij het maken van offertes.

 

Wat vraagt onze opdrachtgever?

Een technische HBO opleiding zoals Technische Bedrijfskunde of een ander technische richting (MBO+ met ruime werkervaring is ook van harte welkom);
Projectervaring binnen een technische omgeving is gewenst;
Bekend met de procedures en richtlijnen binnen een cleanroom (Grade 1 en 2) is een pré;
Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal.

Binnen deze functie verwachten wij dat jij resultaat- en procesgericht te werk gaat, om zo de beoogde doelstellingen te behalen. Je communiceert gemakkelijk op alle niveaus, je bent organisatorisch sterk en levert een positieve bijdrage aan de bedrijfscultuur.

 

Over welke eigenschappen moet je beschikken?

Je bent analytisch sterk en denkt in oplossingen;
Je bent communicatief sterk en commercieel ingesteld;
Je werkt gestructureerd en weet overzicht te behouden;
Je bent een teamplayer en weet collega’s te inspireren.

 

Onze opdrachtgever biedt

Werken bij onze opdrachtgever betekent onderdeel zijn van een sterk groeiende, wereldwijd opererende organisatie. Ondanks het sterk internationale karakter en ruim 500 collega’s in Nederland kenmerkt de organisatie zich door haar informele karakter en korte communicatielijnen.

De organisatie heeft een eigen arbeidsvoorwaardenpakket en biedt een collectieve pensioenregeling. Ben je zelden ziek? Goed nieuws; je kan dan bij een fulltime dienstverband tot 5 extra vrije dagen per jaar sparen. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om gebruik te maken van hun eigen Fitness faciliteit en van het fietsplan. Samengevat:

Direct een contract bij onze opdrachtgever;
25 vakantiedagen + 5 bonus dagen per jaar bij niet ziek;
Collectieve pensioenregeling bij Aegon met werkgever bijdrage van 50%;
Een werkomgeving waarbij je zowel technisch als op persoonlijk vlak kunt blijven ontwikkelen;
Fitnessfaciliteit en fietsplan;
Een internationaal werkomgeving met een informele karakter.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever hoort tot de wereldwijde top op het gebied van hightech verpakkingen en tooling. Ze ontwikkelen, cleanen, produceren en beheren de logistieke stroom van verpakkingen voor hoogwaardige industriële producten. Zeer kwetsbare, kostbare onderdelen krijgen hierbij de bescherming die ze nodig hebben tijdens transport over de hele wereld.

Hun kracht zit in de totaaloplossing. Ze ontwikkelen niet alleen klant specifieke verpakkingsmaterialen, maar verzorgen het gehele traject. Vanuit het service center zorgt de organisatie dat waar ook ter wereld herbruikbare verpakkingen worden opgehaald, gereinigd en gerepareerd tot nieuwstaat. Ze doen dat voor wereldspelers uit o.a. de semiconductor-, elektronica-, aerospace-, medische industrie, machinebouw en mechanische componenten.

De organisatie telt ruim 800 medewerkers verspreid over 7 vestigingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven met zo’n 500 medewerkers. Daarnaast hebben ze een vestiging in Maleisië, Singapore en twee vestigingen in Amerika.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.