Mechanical Development Engineer

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Alkmaar op zoek naar een Mechanical Development Engineer. Ben jij een engineer met een ware passie voor techniek in combinatie met het vermogen om te communiceren met eindklanten? Wil jij de uitdaging aan, om voor iedere toepassing de meest optimale en industriële slang te adviseren, ontwikkelen, produceren en te leveren? Dan hebben we een match!

Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is. Let wel, dit is geen detachering of tijdelijk werk. Voor deze functie krijg je DIRECT een contract van onze opdrachtgever! Ons doel is om je bij elkaar te brengen met dit bedrijf en de procedure zo soepel mogelijk laten verlopen voor beide partijen!

 

Zo ziet je nieuwe baan eruit

Als Development Engineer heb je een veelzijdige rol en zal je onderdeel worden van het ‘Ontwikkel Team’. De nadruk in je functie ligt op de techniek en kwaliteit aangevuld met een gezonde commerciële instelling. Je weet op treffende wijze de behoeftes bij je klant te analyseren en dit te vertalen naar betrouwbare producten en productie processen. Je werkt hierbij intensief samen met de buitendienst, productie, inkoop en kwaliteitscontrole om te komen tot een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat.
Het succesvol begeleiden van een klant en de interne organisatie in het dynamische proces van het eerste idee tot eindproduct vraagt om een creatieve doorzetter die de klant stap voor stap begeleidt in dit traject. Daarnaast ondersteun jij je collega’s door op tijd en op de juiste manier hen te voorzien van alle benodigde (commerciële en technische) informatie rondom jouw klanten.

 

Functie wensen

Een afgeronde technische MBO of een HBO opleiding bij voorkeur in Werktuigbouwkunde of een aanverwante richting;
Werkervaring is gewenst;
Je hebt affiniteit met techniek;
Je hebt een sterke commerciële drive en kunt mensen overtuigen;
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Wat biedt onze opdrachtgever?

Voor deze vacature biedt onze opdrachtgever een breed assortiment aan arbeidsvoorwaarden. Een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Veel vrijheid maar ook eigen verantwoordelijkheid om je werk op jouw manier in te delen. Je wordt onderdeel van een team met enthousiaste collega’s. Er heerst een informele sfeer en ze organiseren regelmatig leuke gezamenlijke activiteiten.

DIRECT een contract met onze opdrachtgever;
25 vakantiedagen, 12 ATV dagen (bij 50 jaar krijg je ook leeftijd dagen);
Winstuitkering van max 18%;
Laptop van de zaak;
Reiskostenvergoeding van € 0,21 per/km;
Deelname aan de pensioenregeling bij Nationale Nederlanden;
Mogelijkheid tot deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering bij CZ, waarbij onze opdrachtgever 50% bruto van de premie betaalt voor een basis aanvullende verzekering en/of basis tandartsverzekering;
Deelname aan de collectieve ongevallenverzekering;
Deelname aan de collectieve WGA-hiaatverzekering;
Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever bestaat inmiddels 80 jaar en het is een Nederlands bedrijf, opgericht in Alkmaar. De organisatie is inmiddels actief in zo een 17 landen en verdubbeld in omzet en aantal medewerkers. Van de meer dan 6.500 medewerkers werken er ongeveer 1200 in Nederland.
Het productenpakket telt tegenwoordig ruim 900.000 artikelen voor de totale industrie. Van basisindustrie tot high end semicon; van afsluiters, pakkingen en gereedschappen tot slangen en componenten voor aandrijf- en rubbertechniek.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.