Mechanical Engineer

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Arendonk België, net over de grens van Nederland (30 km ten zuid-oosten van Eindhoven) op zoek naar een Mechanical Engineer.  Ben jij een young professional of juist op zoek naar een volgende nieuwe uitdaging? Vindt je het leuk om te werken aan het ontwerp van verpakkingsmachines voor verschillende sectoren en je eigen machine ook daadwerkelijk gebouwd zien worden? Dan is dit de perfecte vacature voor jou!
Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is. Let wel, dit is geen detachering of tijdelijk werk. Voor deze functie krijg je direct een aanbieding van onze opdrachtgever! Ons doel is om je bij elkaar te brengen met dit bedrijf en de procedure zo soepel mogelijk laten verlopen!

 

Zo ziet je nieuwe baan eruit

Op vraag van de eindklanten ontwerp en teken je machines en onderdelen in SolidWorks, volledig op maat en in overleg met de klant;
Je voert de nodige sterkteberekeningen uit en verwerkt deze data op een correcte manier;
Met zowel het PDM-systeem als ERP-pakket, ga je alle technische data verzamelen, vastleggen en onderhouden;
Je bent verantwoordelijk voor standaardisatie, ontwerpeisen en ontwikkelmethodes;
Je zorgt (met oog voor timing) voor een correcte communicatie naar de eindklant zodat de nodige processen vlot blijven verlopen.

 

Hierin blink jij uit

Je hebt minstens een Bachelor degree in Mechanical Engineering, Electromechanica of een aanverwante richting;
Als je deze opleiding kan aanvullen met een eerste ervaring in de machinebouw is dit zeker een plus maar geen must have;
Je werk meer dan vlot met 3D CAD (SolidWorks heeft voorkeur maar andere pakketten zijn ook welkom);
Naast tekenen en ontwerpen kan je ook vlot overweg met een ERP-pakket;
Je bent communicatief vaardig, en spreekt liefst nog een woordje Engels en Duits;
Je toont initiatief, je denkt oplossingsgericht en je bent analytisch ingesteld.

 

Wat biedt onze opdrachtgever?

Voor deze vacature biedt onze opdrachtgever een breed assortiment aan arbeidsvoorwaarden, te weten:

Direct een contract bij onze opdrachtgever;
Een aantrekkelijk salaris met doorgroeimogelijkheden;
Maaltijdcheques t.w.v. € 4,50 per dag;
20 vakantiedagen + 12 ADV dagen, in totaal 32 dagen vrij op te nemen;
Flexibele werktijden met starttijd tussen 06.00 – 9.30 uur in de ochtend (je kunt dan tussen 15.00 – 19.00 stoppen);
Mogelijkheid om 1 dag per week vanuit huis te werken met € 75 netto onkostenvergoeding;
Een Cafetaria plan waarbij je de mogelijkheid hebt om met een bruto salaris IT spullen te kopen, een elektrische fiets of zelfs een lease auto.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever  is een gezond en toonaangevend bedrijf, sterk in advies, ontwerp en productie van verpakkingsmachines voor verschillende sectoren. Gedreven door passie, innovatie en een duurzame visie op mens en maatschappij. Oplossingsgericht, betrouwbaar en toegewijd.

De organisatie heeft 102 slimme techneuten in dienst en bestaat al ruim 35 jaar. Het leuke van dit bedrijf is ook, dat je alles onder 1 dak ziet gebeuren: van design, engineering tot en met het bouwen van de verschillende machine lijnen gebeurt allemaal op 1 plek! Hierdoor is het ontzettend leuk om als engineer bij dit bedrijf te werken want je ziet je eigen designs daadwerkelijk gebouwd worden.

 

Solliciteren of een On Time kennismaking met onze opdrachtgever?  

Heb je na het lezen van onze vacature vragen of heb je interesse in een kennismaking met onze opdrachtgever? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06 – 196 229 44. Mailen kan ook naar recruitment@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match, aarzel niet en kom alsnog in contact met ons. We denken dan graag met je mee hoe we de rol alsnog passend kunnen maken of kijken naar andere mogelijkheden.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.