Projectmanager

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Uden op zoek naar een Projectmanager. Wil je onderdeel uitmaken van een bedrijf, die op maat gesneden oplossingen biedt om het energieverbruik te reduceren en milieuvervuiling te beheersen? Wil je werken met de nieuwste technologieën die bijdragen aan een duurzame toekomst en de bescherming van het ecosysteem van onze planeet? Zoja, dan hebben we een match!

Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is! In deze functie krijg je direct een contract van onze opdrachtgever en zijn we een dedicated recruitment partner van dit bedrijf. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen en de procedure voor beide kanten zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Over de functie

Als Projectmanager coördineer en betrek je jezelf bij alle engineeringactiviteiten en bied je enige ondersteuning aan verkoopactiviteiten. Je geeft leiding aan een engineering team voor projecten in de pre-engineering fase, detail engineering fase tot en met inbedrijfstelling en oplevering. Je bent verantwoordelijk voor het succesvol afronden van projecten inclusief alle technische en commerciële aspecten binnen de gestelde tijd.
Je geeft leiding aan een engineeringsteam bestaande uit Mechanische, Electrische/ Control en Proces engineers en zorgt ervoor dat elk project met succes wordt afgerond. Op termijn is het mogelijk om tevens lid te worden van het MT.

 

Wat breng je mee?

Bij voorkeur al enkele jaren ervaring in een vergelijkbare rol binnen de proces industrie of alternatief, de HVAC industrie;
Idealiter in het bezit van een Bachelor/WO diploma in Mechanical Engineering, Chemical Engineering (of een aanverwante richting);
Affiniteit en kennis van productie en processen;
Communicatief vaardig;
Een teamspeler die daadkrachtig kan leiden en handelen;
Bereid is om te reizen;
Communicatief sterk in de Nederlandse en Engelse taal.

 

Onze opdrachtgever biedt

Een uitdagende functie in een talentvol team met ruimte voor eigen initiatief;
DIRECT contract met onze opdrachtgever;
Een aantrekkelijk salaris naar gelang kennis en ervaring (maximum range van € 70.000 bruto per jaar wat nog bespreekbaar is);
Lease auto;
Flexibele werktijden;
Mobiele telefoonregeling;
Professionele collega’s en een goede werksfeer.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever biedt al 40 jaar op maat gesneden oplossingen om het energieverbruik te reduceren en  milieuvervuiling te beheersen, terwijl de productiviteit en winstgevendheid verhoogd wordt. Hun  systemen zijn toonaangevend in de toepassing van nieuwe technologieën die bijdragen aan een duurzame toekomst, de bescherming van het ecosysteem van onze planeet en voor de toekomstige generaties. De organisatie is een internationale groep van bedrijven gericht op warmteterugwinning, drogingprocesoptimalisatie en luchtverontreinigingscontrolesystemen in een breed scala van  procesindustrieën.
Naast de organisatie in Uden, heeft dit bedrijf ook  ondernemingen in Duitsland, Frankrijk, Spanje en VK. Het bedrijf wordt gekenmerkt door een open cultuur, een ‘no-nonsense’ mentaliteit en heeft een markt-leidende positie in  doelmarkten verworven.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.