Hi, ik ben Anne.

Alweer even geleden nam Eda Demir van On Time Engineers contact met me op via LinkedIn. Of ik interesse had in een functie die volgens haar goed bij mij zou passen. Ik had op dat moment geen interesse in een andere baan en besloot dus niet op haar voorstel in te gaan.

Eda deed hierna nog een poging om over de functie met mij in gesprek te komen. Het was me inmiddels duidelijk geworden om welke functie bij welk bedrijf het ging en mede daarom heb ik “Ja” gezegd. Wat volgde was een open en constructief gesprek over de functie en onder welke voorwaarden een eerste sollicitatiegesprek zinvol kon zijn. Eda heeft de uitkomst vervolgens doorgesproken met mijn inmiddels nieuwe werkgever waarop een uitnodiging voor een eerste gesprek volgde.

Gedurende het sollicitatietraject hebben Eda en ik onderling steeds goed afgestemd welke acties Eda en welke vervolgacties ik zou ondernemen en hebben we elkaar goed op de hoogte gehouden van de resultaten. Dit maatwerk vond ik erg prettig en ook de onderlinge open communicatie verliep prettig. Het sollicitatietraject is succesvol afgesloten met voor mij een nieuwe uitdagende baan als resultaat, plus dat ik vanuit mijn nieuwe baan nu op een andere manier in contact blijf met On Time Engineers.

Terugkijkend kan ik zeggen dat de goede en transparante communicatie, het meedenken van Eda en hoe zij haar intermediair rol ingevuld heeft zeker bijgedragen heeft tot dit eindresultaat. Ik vind het erg prettig samenwerken met On Time Engineers en kijk uit naar een vervolg vanuit mijn huidige functie.

Groet,

Anne