Hallo, ik ben Peter.

Alweer enkele maanden geleden heeft On Time Engineers mij via LinkedIn gecontacteerd en al snel kwamen wij in gesprek over de vacature die zij bij een partner had uitstaan. Voor mijn eerste gesprek bij de firma in kwestie, had ze mij al in duidelijke taal uitleg gegeven over de werkwijze van On Time Engineers, het bedrijf in kwestie, de vacature en mijn gesprekspartners. Na een positief eerste gesprek met Eda kreeg ik een veel beter gevoel voor de vacature en het bedrijf. Ik kwam uit een iets andere branche en het was toch een stap buiten mijn comfort zone… 
Eda heeft mij in eerste instantie weten te overtuigen om langer stil te staan bij de vacature. Achteraf gezien ben ik heel blij dat ze dit heeft gedaan want na ieder gesprek kreeg ik het gevoel, dat een verandering van branche helemaal zo gek nog niet was!   

On Time Engineers was vlot met het opvolgen van het eerste, tweede en derde ronde gesprekken bij het bedrijf. On Time Engineers heeft een professionele aanpak zonder dat dit te kil of te zakelijk overkomt. Eda is een zeer aangename en vlotte dame die mij echt verder heeft geholpen. Ik kijk er al naar uit om te starten aan mijn nieuwe job!