Vandaag is het 10 juli 2017 en het is mijn eerste werkdag bij mijn nieuwe werkgever, Concept Engineers in Eindhoven, te danken aan On Time Engineers!

Ik werd benaderd door On Time Engineers op het moment dat ik eigenlijk helemaal niet actief op zoek was naar een nieuwe uitdaging. On Time Engineers heeft mij weten te enthousiasmeren door een duidelijk en goed verhaal te presenteren over de mogelijkheden bij Concept Engineers waar ik geen nee op kon zeggen. Naast een zeer leuke carrière stap heb ik nu ook een werkgever die op 10 minuten fietsafstand zit. 

Al vanaf het eerste moment werd er niet geheimzinnig gedaan over om welke organisatie het ging en werd het eerste en daaropvolgende gesprek ook meteen bij mijn huidige werkgever georganiseerd. Daarmee kreeg ik direct een goed beeld van de omgeving, de machines die we hier bouwen maar vooral ook de sfeer binnen de organisatie.

Eindelijk een recruiter die weet hoe ze iemand professioneel moet benaderen met een duidelijk verhaal, dacht ik. De aanpak van On Time Engineers is persoonlijk, motiverend en enthousiasmerend.

Ben je toe aan een volgende of misschien een eerste stap in je carrière, dan raad ik On Time Engineers zeker aan! Ook voor niet actief werkzoekenden! Want de focus ligt bij On Time Engineers juist op professionals die latent om zich heen kijken, net als ik!

 

Groet,

Ridha.