Stel: je begint aan de bouw van je droomhuis op de oever van een prachtig meer. Je hebt een mooi ontwerp gemaakt, en in je gedachten heb je je toekomstige woonplaats al van kelder tot zolder ingericht. Tijdens de constructie kom je er achter dat je een aantal details over het hoofd hebt gezien: de bekabeling, het fundament, de isolatie… Niemand had je verteld dat je hier ook rekening mee moest houden!

Het leven van een ingenieur is niet anders. In de schoolbanken til je je theoretische kennis naar het volgende niveau. Je leert om analytisch en methodisch na te denken. Echter mis je een frisse blik op de realiteit…

On Time Engineers biedt je de kans om een kijkje te nemen in de keuken van het bedrijfsleven. Eenmaal binnen zul je snel ontdekken dat de ‘big boys’ van de high-tech wereld niet beschikken over een donker kamertje waar een paar nerds hun producten in elkaar schroeven. In plaats daarvan leer je dat in een bedrijf mensen van verschillende achtergronden nodig zijn om de boel aan het draaien te houden; human resources, research& development, finance, retail, quality control, management et cetera.

Persoonlijk heb ik een goede ervaring met On Time Engineers. Samen ga je op zoek naar welke vacature het best bij je past. Als er een match is helpt On Time Engineers je op weg. Je krijgt bijvoorbeeld hulp bij het zo aantrekkelijk mogelijk maken van je CV. Zo ga je zelfverzekerd je sollicitatiegesprek tegenmoet. Wie weet mag je net zoals ik de volgende dag al beginnen.

Gun jezelf een update, en meld je aan bij On Time Engineers!

 

Groet,

Ties