Teamleider Technische Dienst

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Nijmegen op zoek naar een Teamleider Technische Dienst. Ben jij een ervaren leider, een coach, die prioriteiten duidelijk in beeld heeft? Wil je deel uitmaken van een gezond groeiend bedrijf wat tevens de grootste fabrikant is van koperdraden in Nederland? If so…

Then be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is. Dit is geen detachering of tijdelijk werk. Voor deze functie krijg je direct een contract van onze opdrachtgever! Ons doel is om je bij elkaar te brengen met dit innovatieve bedrijf en de procedure zo soepel mogelijk laten verlopen voor beide partijen!

 

Zo ziet je nieuwe baan eruit

De Teamleider Technische Dienst (Equipment & Maintenance) geeft direct leiding aan 4 Allround Servicemonteurs en 1 Gereedschapsmaker. In deze rol werk je nauw samen met de Operations Manager. De Teamleider begeleidt het onderhoud, vervanging en (als het nodig is) de renovatie en nieuwbouw van het machinepark, gebouwen, installaties en fungeert als een belangrijke spil tussen diverse externe leveranciers en de productieorganisatie.
Als Teamleider Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor een zo efficiënt mogelijk (preventief) onderhoudsmanagement en draag je zorg voor tijdige realisatie van reparatie en verbeteringen aan het machinepark binnen de gestelde tijd en met de beschikbare middelen.

Voor de invulling van deze functie zoeken we naar een coach, die prioriteiten duidelijk in beeld heeft.  Je draagt zorg voor productiviteit en efficiency binnen de afdeling. Je stelt de onderhoudsplannen op zodat machines in optimale conditie blijven en downtime geminimaliseerd wordt. Je plant de periodieke onderhouds- en schoonmaakbeurten van machines en stemt deze af met betrokkenen. Bij afwijkingen aan machines en rapporteer je aan de Operations Manager over mogelijke risico’s die de kwaliteit en continuïteit van de machines beïnvloeden.

Je bereidt investeringsvoorstellen en business cases voor, ter ondersteuning van de reparatie- of vervangingsbeslissing en ziet toe op een correcte uitvoering van onderhoudswerkzaamheden door externe firma’s. Je ziet toe op naleving van de bedrijfsveiligheid- Arbo-, milieu- en kwaliteitsvoorschriften. Tevens verzorg je de voorbereiding van de inkoop van de benodigde technische onderdelen en diensten.

 

Dit neem je mee

Een MBO+ werk- en denkniveau, vanuit een technische opleiding (Werktuigbouw, Elektrotechniek of een aanverwante richting);
Ongeveer 4+ jaar relevante werkervaring in een sturende rol;
Leidinggevende ervaring aan een technisch team in een productie omgeving;
Ervaring in (technisch) projectmanagement en kennis van en ervaring met diverse onderhoudsconcepten;
Kennis van simulatie- en analysesoftware;
Kennis van machineveiligheidstechnieken;
Je neemt initiatief en bent resultaatgericht, plannen en organiseren is voor jou geen probleem;
Goede uitdrukkingsvaardigheid in woord en geschrift in het Nederland en Engels. Kennis van Duitse taal zou een goede aanvulling zijn.

 

Wat biedt onze opdrachtgever?

Voor deze vacature biedt onze opdrachtgever een breed assortiment aan arbeidsvoorwaarden. Een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Veel vrijheid maar ook eigen verantwoordelijkheid om je werk op jouw manier in te delen. Je wordt onderdeel van een team met enthousiaste collega’s. Er heerst een informele sfeer en ze organiseren regelmatig leuke gezamenlijke activiteiten. Het is een groeiend bedrijf dat zijn marktpositie verder wil uitbouwen, samen met jou! Verder biedt onze opdrachtgever onderstaand pakket aan voorwaarden:

DIRECT een contract vanuit onze opdrachtgever;
Een maximum salarisrange van € 5.750 bruto per maand, exclusief vakantiegeld;
Jaarlijks 27 vakantiedagen;
Bovenop jouw vakantiedagen nog 13 ADV dagen;
Mogelijkheid om cursussen en opleidingen te volgen.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is de grootste fabrikant van koperdraden in Nederland. Met drie grote hallen vol met machines waarin innovatie een kernbegrip is, vind jij hier alles wat jouw technisch hart begeert.
De koperdraad en glasvezel gewonden draad worden gebruikt bij de vervaardiging van grote generatoren en elektromotoren. Binnen en buiten het land bedienen ze diverse klanten vanuit verschillende sectoren. Al 100 jaar is het bedrijf een begrip in Nijmegen en jij kan onderdeel worden van dit familiebedrijf. De organisatie bestaat uit 85 enthousiaste collega’s binnen een internationale groep van 650 medewerkers.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.